Следва

Ленена прегръдка

Dare U: Дисни обсесията

Колкото и да се опитваме, трудно ни е да подминем огромното Дисни влияние, заливащо вече не само бюти света, но и множество добри модни брандове...

All fashion преди 7 години

Колкото и да се опитваме, трудно ни е да подминем огромното Дисни влияние, заливащо вече не само бюти света, но и множество добри модни брандове. Колаборациите между къщите нарастват застрашително, а резултатите са налице: Доналд Дък заяви присъстие в последната мъжка колекция на Микеле за Gucci; Stephen Dweck пускат колекция бижута, инспирирана от Алиса; Disney x Coach предизвикват фурор с Мики Маус дизайните си; Kenzo черпят вдъхновение от "Книга за джунглата"; Nixon си колаборират с "Междузвездни войни".

"Дизайнери и артисти от различни краища на света са привлечени от иконичните Дисни герои заради тяхната привлекателност, водеща началото си от поп културата," споделя Хедър Обстбаум, вицепрезидент на продуктово развитие към Дисни. : Празнуването на личния стил и неговото изразяване чрез модата неведнъж е служило като опорна точка на нашите така обичани герои. А най-популярните модни къщи и брандове са наистина добър начин да отпразнуваме всичко това."

И въпреки готината идея и милионите почитатели на Дисни по света над 12-годишна възраст, не сме сигурни дали всичко това не ни идва малко в повече... Дай и ти своя глас в анкетата долу!

На снимката горе: Disney x Kenzo


Coach

Sephora x Minnie Mouse


Urban Decay x Alice through the looking glass


Gucci


Nixon x Star Wars


Stephen Dweck

Анкета

Да или не на Дисни обсесията?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.