Месечен ХОРОСКОП - Август 2016

Astro преди 7 години

Август е месецът на отпуските и на по-голямата част от нас предстои пътуване, почивка, екскурзия, круиз или дори нещо още по-вълнуващо? Вижте как планетите ще ни повлияят и какво можем да очакваме от тях през най-топлия месец в годината.

На първо място, август е под влиянието на съюза между Марс и Сатурн в Стрелец. В традиционната астрология този съюз не е особено благоприятен, защото съчетава двете така наречени „лоши планети”. И това ще бъде усетено както през целия август, така и в част от септември.

Когато е много добре конфигуриран, съюзът между Марс и Сатурн увеличава издържливостта, стремежа и организационния дух. Това благоприятства вземането на решения и може да има конструктивна роля.

Но ефектът от този съюз през август ще е смесен, защото колаборацията между двете планети получава подкрепящи аспекти от Слънцето и Уран и неблагоприятни аспекти от Нептун, Юпитер и Меркурий. Изглежда, че негативните ефекти са повече от положителните и затова е необходимо допълнително внимание.

От друга страна, през август има и една по-приятна комбинация - тази между Венера и Юпитер, която предполага мир и просперитет. Въпреки трудностите, хората са склонни към повече оптимизъм и доброжелателност. За много хора, съюзът между Венера и Юпитер носи радост в любовта, забавлението, почивките и приятните пътешествия, които обаче не е изключено да са „поръсени” с някой друг проблем тук-там. 

Хороскоп

Още от Astro