Следва

Кожа, коса, нокти - Няколко добри съвета

Трик с молива

Ако искаш да бъдеш със секси грим, без много и излишни усилия, лесно можеш да постигнеш желания резултат с един...

Beauty News преди 14 години

Ако искаш да бъдеш със секси грим, без много и излишни усилия, лесно можеш да постигнеш желания резултат с един сравнително простичък трик.

Просто нанеси мек тъмен молив във външния край на клепача и го разнеси по неговото протежение, като си помагаш с кутрето за неговото дооформяне.

Така можеш лесно да постигнеш ефекта на опушения грим, който обаче освен по-лека текстура, седи доста по-ненатрапчиво, пък и ужасно много напомня за Бриджит Бардо във вихъра на нейната младост.

С тази разлика, че вместо да забележиш в огледалото поредното палаво котенце, ще видиш една уверена и силна жена, която е наясно със своята сексуалност и знае с точност какво иска да получи, пък и как.

За по-достоверен резултат, на пазара вече се предлагат моливи, чийто краища имат специална четка, спомагаща тяхното размазване, за да изглеждаш досущ като актриса от 60-те.

Естествена, но много секси. Гримът може да бъде не само вечерен, но и дневен, а тази мистична и мъничко антична визия е прекрасното допълнение на всеки твой outfit.

More Beauty News