Следва

И от Икеа казаха да на кревата на Кание!

Кание Уест и IKEA - той каза ДА!

В интервю за BBC Radio One Кание Уест изрази най-сериозното си и горещо желание да работи съвместно с шведския мебелен гигант...

All About Life преди 7 години

В интервю за BBC Radio One Кание Уест изрази най-сериозното си и горещо желание да работи съвместно с шведския мебелен гигант IKEA.

През март тази година Кание Уест, точно като нас, но 3 месеца по-късно, посещава главния офис на IKEA в град Елмхулт в Южна Швеция, след което, несдържайки възторга си от видяното, пише в Twitter: "Супервдъхновен от днешната ми визита в IKEA, абсолютно потресаваща компания... В главата ми се въртят толкова възможности..." И ето че вече за втори път той публично отдава почести на шведския бранд. Какво точно иска да прави Кание? В плановете му, повече от конкретно, е създаването на минималистична мебел за студентски общежития.

"Трябва да работя с IKEA, да започна да правя мебели за интериори, архитектура, — започва рапърът разсъжденията си, които преминават в характерния за него маниер на общуване в трето лице. — Йо, IKEA, позволи на Кание да твори, позволи му да направи това, защото ти знаеш, че иска креват, който е направил той, иска маса, която е направил той, — искам повече неща от Ye".

От IKEA засега няма никаква реакция, но пък нищо не се знае, след тази трогателна и проникновена реч IKEA все пак ще разреши на Yeezy да твори. В края на краищата, колко ли пари могат да се изработят, ако привлечеш към колаборация при завесите за баня и настолните лампи самия мистър Уест.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 9 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.