Следва

90-тарско настроение

Б като Библия, Б като Блог – Градско лято

Ти ще прекараш лятото в града? Не си от хората, които обичат на припек и морето не те блазни...

All fashion преди 7 години

Ти ще прекараш лятото в града? Не си от хората, които обичат да стоят на припек и морето не те блазни, а вместо това се радваш, че града ти се опразва от „досадниците“ и сега го намираш за още по-уютен? А може би работата ти е толкова свързана с теб, че не те пуска за повече от 2 дни през уикенда? Или ти нея? Каквато и да е причината, ти заслужаваш едно стилно и пълно с очарование лято. Градската жена не може без своята униформа.

Еванджели Смирньотаки е точно на същото мнение. Намираме я на www.styleheroine.com, откъдето си открадваме няколко прекрасни идеи за нашето стилно лято!

 

Силвия Хагджу знае отлично как да се справи стилно с жегите. Надничаме в блога ѝ www.hug-you.com, където ни посреща с много цвят и настроение. Кой каза, че ходенето на работа е неприятно?

Ванеса Хонг от thehautepursuit.com е още една страшно интересна градска мацка, която следим с голям интерес. Изборът ѝ на 90-тарски акценти за летния гардероб е супер-семпъл ансамбъл, с който обаче можеш да се появиш както на работа, така и на парти. Практично!

More All fashion