Следва

Защо грозните мъже са СЕКСИ

И от Икеа казаха да на кревата на Кание!

Току що написахме, че от IKEA няма все още реакция на жежкия ентусиазъм на Кание Уест да прави мебели за тях и хоп - реакцията им е факт...

All About Life преди 7 години

Току що написахме, че от IKEA няма все още реакция на жежкия ентусиазъм на Кание Уест да прави мебели за тях и хоп - реакцията им е факт! Вярно, все още неофициална, чрез Facebook, при това от местния австралийски офис, но пак.

Днес по-рано написахме, че Кание Уест изяви желание да пусне мебели съвместно с IKEA, а вече е факт и първата реакция от представителството на шведския мебелен гигант. Най-бързи в отговор на предложението, на което НЕ бива да се откаже, се оказаха в Австралия. Местният офис пусна в Facebook рисунка на вероятния пръв съвместен проекта на IKEA и мистър Уест — шестместен креват Yeezy. «Ей, Кание, с радост ще видим какво ще измислиш. Можем да те направим прочут!» — се казва в съобщението към рисунката.

Изображението, както и коментарите към него, намекват за клипа на Уест на песента Famous, в който на един голям креват лежат абсолютно голи Джордж Буш, Доналд Трамп, Анна Уинтур, Риана, Амбър Роуз, Крис Браун, Ким Кардашян, Кейтлин Дженър, Бил Косби, Тейлър Суифт и самият Уест. Припомняме, че около песента се разгоря огромен скандал, основно заради фразата «Аз направих тази к.рва известна!» по адрес на Тейлър Суифт, послужила за вдъхновение на представителите на австралийския офис на IKEA.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.