Защо грозните мъже са СЕКСИ

Бенедикт Къмбърбач, Том Хидълстън, Венсан Касел, принц Хари – тези мъже определено не блестят с красота, но незнайно защо някак си все пак привличат милиони жени. Вглеждайки се в тях, ще се опитаме да разберем къде се крие тайната на чара на грозните мъже...

 

Бенедикт Къмбърбач, Том Хидълстън, Венсан Касел, принц Хари – тези мъже определено не блестят с красота, но незнайно защо някак все пак привличат милиони жени. Вглеждайки се в тях, ще се опитаме да разберем къде се крие тайната на чара на грозните мъже...

В последните години светът действително се е побъркал по Хидълстън и Къмбърбач. Да кажем, че тяхната неординарна външност се цени не по-малко от актьорската им игра. Единият плени милиони сърца, изигравайки Шерлок Холмс в едноименния сериал, и продължава да побърква момичетата, дори само като стъпи върху червения килим. Другият си спечели невероятна популярност сред дамите, изигравайки отрицателна роля във филма „Тор. Богът на гръмотевиците“ и след това направо ги срази с появата си в „Небостъргачът“. Добре де, къде се крие тайната?

Поведение и ум


В света на киното примерите за мъже със своеобразна външност, които са станали супер популярни, не са един и два. Да вземем дори само Роуън Аткинсън, любимият на много мистър Бийн. Познават го в цял свят, но за разлика от Къмбърбач и Хидълстън не го приемат за секссимвол. Логично е да се предположи, че работата тук е в амлоато. Бенедикт играе естет, надарен с интелект и добър вкус, а Роуън – тромав глупак. Когато за първи път видиш на екрана Къмбърбач, не може да не си помислиш: „Олеле! Колко е страшничък!“, и само след половин час обаче вече мечтаеш да попаднеш с него на необитаем остров. Маниерът му на говорене, отношението му с хората (макар и често да е рязък), острият език и дълбоките размисли превръщат несимпатичния мъж в идеал за красота. Ето как лесно вътрешният свят, възпитанието и сдържаността могат да оцветят външните недостатъци в други краски.

Стил

Под стил разбирай маниерът на обличане: доколко му отиват едни или други дрехи, елегантен ли е, умее ли да съчетава облеклото си добре. Колкото по-естествено изглежда мъжът, толкова по-силно той ще ни привлича. Сигурно и ти си забелязала колко често ни отблъскват на пръв поглед привлекателни мъже, облечени обаче по неподходящ начин? Или пък колко лесно прощаваме непривлекателната външност на стилните типове?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.