Следва

Печена риба по гръцки с лимон и риган

И гларусът, който печели Roberto Cavalli, е ...

И гларусът, който печели Roberto Cavalli, е ... 

All About Life преди 7 години

Представи си, че си гларус и свали този готин и секси мъж, който е излязъл сякаш от филм за Агент 007. Предизвикахме ви да разкажете как ще прелъстите Мъжа на фантазиите ви, като се превъплътите в ролята на гларус. Всички отговори, които получихме, бяха повече от креативни и искрено се зарадвахме на всякакви хитрини и трикове, които можем да приложим на практика. Името на дамата, която изтеглихме и печели парфюм Roberto Cavalli Paradiso Azzuro, e: Дарина Нитова.

А нейният отговор звучи така:

“Ех, попадала съм точно в такава ситуация поне два пъти в живота си на наистина райски места. Тогава нищо не направих за съжаление, но спомените за тези мигове и до днес изтръгват въздишка от душата ми. Сега, години по-късно, обаче знам какво бих направила, ако времето ме върне пак там и тогава. Ще се възползвам от безценната в такъв случай привилегия да си турист. Бих разгънала набързо карта на града – на непознато място винаги имам такава в чантата си. А след това, недоумяващо примигваща, бих попитала господин Прекрасен за съвет как да стигна до някоя близка забележителност. Ако се окаже любезен, бих разпитала за въпросното място, дали е ходил там, дали е интересно…. Нищо повече! Един поглед, няколко разменени думи са напълно достатъчни, за да усетиш дали това е Той. Останалото е работа на съдбата."

Честито! Ще очакваме Дарина да се свърже с нас, за да уточним как ще получи наградата си.

Отговорите ви бяха достойни за един вървежен гларус, ето и някои, които да прочетете тук:

"Да, аз съм гларус и съм на разходка по плажа и да, виждам още един гларус, който върви към мен. Аз го гледам, той ме гледа. Скъсяваме дистанцията. Между нас е само Roberto Cavalli Paradiso Azzuro...Вече няма дистанция. Всичко е страст и изкусителен аромат!"
Бонка Янкова

"Обожавам Морето! Лазурните брегове ме привличат, както привличат и гларусите. Обичам да чувам глъчката от хора, птици и море в този син рай. Разхождам се по плажа (леко отегчена) и мечтая за приключения! Изведнъж го виждам - Него, да, точно Него- Мъжът, безплътния ми блян наживо! Не мога да повярвам. Леко съм зашеметена от красотата му, и съм много развълнувана, както ме кара да се чувствам и морето. Той е мъжествен и същевременно изтънчен, като изрисуван. Отивам до чантичката си, за да се освежа и се напръсквам с Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, за кураж. Приближавам се до него и го питам дали знае къде се намира хотел "Син Рай'', за това се сещам в бързината..Оказва се, че е италианец. Казва ми, че не знае, но ще го потърси с мен и ме хваща за ръка. Двамата тръгваме по морския бряг, запознаваме се и си говорим. Имам чувството, че сме се виждали и преди с тези лазурно сини очи! Казва ми, че иска да се видим пак и ме пита какъв е парфюмът ми. "Paradiso Azzurro" отговарям му аз и се усмихвам!"
Диана Илийчева

"Представяйки си, че срещу мен стои въплъщението на мечтите ми, аз просто бих била напълно себе си. Разчитам на излъчването си. Една дреха сама по себе си никога не е "секси" ... "секси" е стойката, походката, маниера, излъчването, погледа.. Дрехата е просто аксесоар, равностоен по значение с обицата, с небрежно вплетено цветче в косата... Всеки детайл... от прическата до обувките, нюанса на грима, парфюма има своето значение, но без дух, съзнание, женственост, грация, чар и най- скъпата дреха става ужасна; в другия вариант и най- обикновен къс плат с малко въображение - може да пленява погледи." 
Магдалена Господинова

"От доста време съм наясно как трябва да изглежда мечтаният от мен мъж. В представите и мечтите ми той е висок, мускулест, загорял от слънцето мъжага, с немирна тъмна коса, закачлива усмивка с трапчинки и топли очи. На него не му липсва чувство за хумор, стиска му да се впусне във всякакви предизвикателства и винаги е готов да направи нещо, с което да ме изненада и зарадва. За представянето на хоризонталния фронт ...... , то се знае, там нещата са точно такива каквито искам.

При срещата ми в реалността с такъв мъж съм убедена, че ще са ми необходими не повече от 1-2 дена, за да направя така, че той да пожелае да е с мен непрекъснато и завинаги. За мимолетно изживяване времевият диапазон мога да го скъся и до 1-2 часа.

Трябва да си призная, че съм от жените, които много рядко правят първата крачка. Смятам, че ако един мъж е мъж, то трябва да го демонстрира на всички нива, дори и в началото на една свалка. Той трябва да поеме инициативата и да покаже, че си струва моето внимание и едва тогава си заслужава да обмислям някакви последващи стъпки. Но когато целта си заслужава и аз много силно искам нещо няма какво и как да ме спре да бъда инициатор и движеща сила.

Предлагам Ви един от многото ми сценарии за свалка в Рая. Той винаги лесно може да бъде прекроен в зависимост от обстоятелствата и индивидуалността на главните герои. За реализацията са необходими само търпение, приключенски дух и настоятелност. Резултатът е гарантиран!

Срещаме се на плажа. И двамата се разхождаме сами в прохладната вечер. Всеки е с мислите си и желанието си да постигне набелязаното. Но това не ни пречи да се наслаждаваме на екзотичните си почивки, свежият бриз и наситеното ухание на море и свобода.

Докато се разминаваме погледите ни за момент се срещат и аз вече знам, че почивката няма да е почивка, а ще бъде нещо доста по-интересно.

Преди време при такава среща бих предпочела да оставя нещата на случайността или съдбата, но сега от позицията на годините и опитността знам, че съдбата е това, което ние сами градим. Точно заради тази причина ведна след като се прибера в хотела ще обуя нещо удобно, ще грабна фотоапарата и ще продължа разходката си по местните заведения с идеята, че мъжът от плажа също ще потърси храна преди да се оттегли за отдих.

При първия ми опит да го открия по този начин може и да не се получи, но това няма да ме спре. Следващият ден по същото време, по което сме се срещнали на плажа аз пак ще съм там на разходка. Много е вероятно и моят мечтан мъж да е там.

На етап номер едно ще се опитам да го спра и помоля за указания как да стигна до някое заведение или забележителност.  Ако се окаже, че няма идея къде е и каже, че не е местен тогава и аз ще споделя, че съм там само на почивка. През цялото време ще говоря с очи това, което думите не казват. При повечето свалки това действа и обратната страна веднага реагира на подадените първични сигнали.

В случай, че разговорът на плажа не даде очакваният ефект ще изчакам мъжът да се отдалечи на безопасно разстояние, за да мога да реагирам, ще го последвам, за да видя къде е отседнал и дали има някой с него. Ще се опитам да установя къде обичайно ходи да похапва и ще съставя приблизителен график, по който се движи денят му.
След  като съм насно с обекта и графика започва интересната част, която си е буквално лов. Ще съм уж случайно на местата, на които е и той. Срещите ще зачестят. Ще съм сама и изкусителна, но не разсъблечена. Ще съм точно на мястото, на което да може да ме види.

Най-вероятно още 2-3 пъти ще му кажа „Здравей, ето, че пак се срещаме!"  ще се усмихна и ще си продължа. Макс на 4 виждане ще премина в настъпление и ще му предложа да се разходим заедно. Изглежда по-безопасно от бар и е доста по-неангажиращо. Много вероятно е да се съгласи и за да докаже какъв кавалер е ще ме изпрати до хотела.
При разходката със сигурност ще се запознаем и ще си знаем имената, ще съм полюбопитствала и къде е отседнал и за колко време. И понеже съм голяма бърборана ще съм го предразположила да ми разкаже, това което искам да знам. Ще поискам някакъв фейсбук и други координати, с мотива, че е интересен човек и би ми било приятно да си говорим и в някакъв следващ етап. Ще съм настоятелна, но не прекалено.

На мен лично много повече ми допада флиртът и то флирт, в който мъжката част демонстрира интелект и креативност, а не заучени фрази и положения. Затова ще си дам възможност да пофлиртувам с желания обект във всякаква среда (разходка, обеди, вечери, купон, посещение на забележителности и плаж). Ще го предразположа да се чувства добре и сигурен, ще заложа на създаването на приятелска среда и взаимоотношения, а след това нещата лесно ще преминат към нещо сериозно, но аз ще съм наясно дали визията и същността съответстват на моите потребности и ще се чувствам комфортно.

Дори да го играя женски гларус пак няма как да избягам от скорпионската си същност, която освен приключение търси предизвикателство, загадъчност и интелект. Повърхностните опити за интимност и въргали за една нощ просто не са за мен.

От първата крачка до големия спринт към супер мечтата времето може да бъде кратко, но и много протяжно. Важно е докато постигаме целите си да действаме с мисъл и стил и да бъдем интересни женски гларуси, а не посредствени кокошки, които се държат така все едно никога в живота си не са виждали мъж."

Силвия Николаева Христова 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.