Следва

Седмица на висшата мода: Givenchy Couture, Есен 2016

Денимът по 39 звездни начина! Как го носят в този момент ТЕ!

Забързаното ежедневие не жали никого: често се озоваваш в ситуацията: облечена рутинно в „дънки и тениска“, без много-много време за мислене, избор и контене...

All fashion преди 7 години

Забързаното ежедневие не жали никого: често се озоваваш в ситуацията: облечена рутинно в „дънки и тениска“, без много-много време за мислене, избор и контене.

Но не се притеснявай, имаме добра новина за теб. Денимът през годините се е доказал като първенец в света на модата и има защо. Дори набързо намъкнатите дънкова пола и топ могат да станат стрийт стайл сензация, повярвай.
Днес вдъхновението на вълни пристига от знаменитостите с невероятно чувство за стил, всички те в „деним“ класацията ни тази сряда.

Ето как се справят Алесандра, Бела и другите, в точно 39 индивидуални прочита на чудото, наречено Деним!

 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 10 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 10 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.