Следва

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид и съвършенство в райе

Седмица на висшата мода: Givenchy Couture, Есен 2016

Рикардо Тиши за втора поредна година показва кутюр колекцията си по време на мъжката седмица на модата...

All fashion преди 7 години

Рикардо Тиши за втора поредна година показва кутюр колекцията си по време на мъжката седмица на модата, а скоро след това пуска и лукбука към нея. 13-те на брой Givenchy визии се представят от топ модели, сред които и Ирина Шейк, Кендал Дженър и Наталия Водянова, а естетиката е съвършена - божествени рокли с изкусна изработка в монохромната гама: фини преплитания; микро пайети и кристали; панделки, пряко повлияни от творчеството на Юбер де Живанши; бродерии.

Силуетите се рамкират от корсети с преплитания, липса на презрамки, ресни с мъниста и къдри, красиво обгръщащи ханша. Ясно се забелязват още чисто мъжките кройки при връхните дрехи, като те често идват декорирани с огледална бродерии.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.