Следва

Аспержи с пресни картофи и провансалски билки

Кажи ни за коя точка пътуваш и ние ще направим живота ти по-цветен!

Кажи ни за коя точка пътуваш и ние ще направим живота ти по-цветен! 

All About Life преди 7 години

Няма как “must-visit” листът ви за 2016 да не включва поне три места, които искате да посетите през годината. Или, както точно констатира Сюзън Зонтаг: “Не съм била навсякъде, но това ми е в списъка”. Разкажете ни коя ТОЧКА от земното кълбо искрено и силно бленувате да посетите и защо. А наградите, които сме ви подготвили за тази игра от ТОЧКА СПОТ, са повече от готини и вдъхновяващи. ТОЧКА СПОТ вече над две години създава ръчно изработени в уникална единствена бройка бижута, принтове в лимитирани серии и брошки, рисувани върху дърво. Ще очакваме отговорите ви на познатия имейл [email protected] до 14.08. и трима от вас ще спечелят на случаен принцип едно колие, една брошка и един принт.


Не се замисляйте и пътувайте, защото: "След 20 години ще бъдете по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от онези, които сте сторили. Затова вдигнете платната, отплавайте от безопасното пристанище. Изследвайте. Мечтайте. Откривайте". Марк Твен

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.