Следва

Вярвам, че никога не е късно за още една лятна историйка, която да ни кара да се усмихваме тайничко…

Силно препоръчвам Арапя и прохладните планини

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

А ти можеш да участваш в страхотната BUBBLES игра, като снимаш Wine Cooler в готина атмосфера, харесаш Facebook страницата, покажеш снимката в коментар под поста с хаштаг #BeCool с #BubblesParty и може да си един от щастливците. За вдъхновение разгледай всички награди тук

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на готиния актьор Константин: 

V.S.: Константин, разкажи ни за себе си. С какво се занимаваш в момента?
К.:
 Казвам се Константин Костадинов, много хора ме познават като Кокера или Коко. На 27 съм от София. Работя като КУКЛЕН актьор (подчертавам куклен, защото е важно!) и барман – в едно много яко барче. Имам си приятелка, карам колело, катеря се по скали и планини и.... май се забавлявам доста!

В момента съм на работа в бара. Вчера се върнах от кратко моренце, иначе репетирам ново представление. Казва се „Каша за душата“, с две прекрасни и талантливи актриси, надявам се есента да чуете за него и да ни гледате. А пък в свободното си време не пропускам да отскоча до морето или да се поразходя с колелото и приятелката си в
„дишащата" София.

V.S.: А как минава лятото ти?
К.:
Работа, репетиции (отделям репетициите от работата. За мен да си актьор е друго, нещото, с което дишам и живея по-лесно), палатки, каравани, разходки по паркове, любов, позитивна енергия, приятели, барчета.

V.S.: Дай ни локация за почивка, която да ти откраднем под носа.
К.: 
„Опознай родината, за да я обикнеш“... но силно препоръчвам Арапя и прохладните планини (тая жега мори, братче).

V.S.: Вече летува на...
К.:
 Кара Дере, Арапя, Созопол, Испания – Каталуния.


 

V.S.: И възнамеряваш да посетиш още...
К.:
 Планувам още едно-две къси моренца, все пак работя, малко скитане по планините и в края на септември – заслужена почивка в Хърватия, след два театрални фестивала в София и Пловдив.

ПП: Заповядайте да гледате „Хензел и Гретел„ на ДКТ Константин Величков Пазарджик, с режисьор Владислава Джамбазова. Играя с колегите Ралица Стоянова и Чавдар Бозаджиев, музиката е на композитора Владимир Джамбазов, а сценографията и куклите на Ива Гикова и Ивайло Николов - обичам целия екип на това представление!
Препоръчвам ви го!
 

V.S.: Къде да срещнем готини хора?
К.:
Навсякъде – по градинки, барчета, планини, на стоп, в театъра ( #ходетенатеатър...).

V.S.: Подшушни ни с кое парче да започне денят ни утре?
К.:
 Ogi 23 ft Yoko & Feel - "Да сме там“.

V.S.: Ако София е мелодия, то тя ще звучи...
К.:
Винаги по един и същи начин - „Тодор Колев – песен за любимия град".

V.S.: А ако трябва да кръстиш Лято 2016, то заглавието ще е...
К.:
„Здравей".
 
V.S.: Пожелай си нещо.
К.:
Вечно здраве... всичко друго си имам!

V.S.: Пожелай ни нещо.
К.:
Любов и незабравимо лято!

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на останалите ни герои, виж тук>>

More Други