Следва

Секс зависимост разбила брака на Ози Озбърн

Вярвам, че никога не е късно за още една лятна историйка, която да ни кара да се усмихваме тайничко…

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  ! 

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL! 

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи! 

А ти можеш да участваш в страхотната BUBBLES игра, като снимаш Wine Cooler в готина атмосфера, харесаш Facebook страницата, покажеш снимката в коментар под поста с хаштаг #BeCool с #BubblesParty и може да си един от щастливците. За вдъхновение разгледай всички награди тук

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на талантливия рапър FILL GOOD

Последните ми пет-шест години съм минал милиони километри. С гордост ви казвам, че съм бил на шест от седемте континента), опознал съм десетки държави и култури. През това време имах огромното щастие и късмета да се срещна с хора, които ме накараха да вярвам и да мечтая, да споделям доброто, и въпреки всичко и ситуацията, да намирам положителната страна на нещата.

До момента съм научил, че животът е едно пътешествие, Свободата е и отговорност, а сивото ежедневие ни води до мързел и безхаберие. Силно препоръчвам да се отърсите от грижите и смело да тръгнете напред… каквото и да е станало. Точно преди седмица ми светна, че светът още не е свършил, а и има още хиляди емоции и хора, които чакат зад вратата/ъгъла…(аз съм любопитен и ще погледна).

Честно! Не виждам по-подходящо време за това от лятото! Не го изпускайте! Изживейте го! Вярвам, че още има няколко месеца жега и никога няма да е късно за още една историйка, която да ни кара да се усмихваме тайничко…



 

 

 

 

 

 

 

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на другите ни герои, виж тук>>

More Други