Следва

Основателят и дизайнер на прочутата марка за сватбена мода Pronovias Алберто Палачи-Ривера ожени красиво по-голямата си щерка

Тази година смятам цяло лято да пътувам, да се срещам с cool хора и да има много музика

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

А ти можеш да участваш в страхотната BUBBLES игра, като снимаш Wine Cooler в готина атмосфера, харесаш Facebook страницата, покажеш снимката в коментар под поста с хаштаг #BeCool с #BubblesParty и може да си един от щастливците. За вдъхновение разгледай всички награди тук

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на прекрасната певица Габриела Партовска: 

V.S. Как изглежда твоето cool лято? 
Г:
Винаги съм свързвала лятото с едно безкрайно синьо небе, парещо слънце и красиви залези, бронзов загар, ефирно облекло, пясък, море, музика...и всякакви подобни красоти! :) От друга страна, обожавам свежестта на чистия планински въздух, зелените поляни, тесните проходи, изворите и като цяло, близостта с природата. Романтика, екзотика и всички техни производни, събрани в едно...

V.S. Разкажи ни как ще го прекараш.
Г:
Тази година смятам цяло лято да пътувам, да се срещам с cool хора и да има много музика, както винаги. 

V.S.: Кажи ни едно място, което е в топ листа ти за must-visit дестинации за тази година. 
Г:
Толкова много места искам да препоръчам, че сезонът няма да стигне, за да посетим всички тях, хаха! На първо време бих се спряла на една голяма обиколка на България и всички нейни чудни кътчета, а те са безброй, колкото и клиширано да звучи! Харесвам местата, които крият дълга история в себе си, а в България те са много! Пък вече след това може и до Мачо Пикчу да се хвърля.
 

 

V.S. Кой е твоят сезон и защо?
Г:
Обожавам пролетта, но безспорно моят сезон е лятото. Може би заради емоциите, които носи със себе си, а вероятно, и защото жегите изобщо не ми пречат, даже напротив! Това е времето, в което творя много, работя много съсредоточено и същевременно успявам да се презаредя максимално, както физически (с хапване на много свежи зеленчуци и плодове), така и емоционално.

V.S. Как звучи твоето лято?
Г:
Хаха, от професионална гледна точка лятото ми звучи точно като упражнение за разпяване, тъй като това е главното, което правя, и което слушам най-често напоследък.
ПП: Ми-Ме-Ма-Мо-Муу

V.S. С какво това лято ще бъде по-яко от миналото?
Г:
За мен новите преживявания, новите приключения, новите запознанства, новите места, изобщо всичко ново...е по-яко от старото, защото емоцията е най-близо и най-силна.



V.S. Поздрави ни с нещо.
Г:
Много искам да ви поздравя с първия музикален проект, в който участвам, едно супер свежо и готино парче, но тъй като то все още не е готово (ще разберете, когато стане), ще го заместя с едно парче на един супер готин пианист и певец - Antony Strong - Too Darn Hot. Enjoy!

 

 Ако искаш да разбереш какви са летните планове на другите ни герои, виж тук>>

More Други