Следва

Касис - рибарско селце и най-добре пазената тайна на Прованса

Дизайн за вдъхновение... Офисът на едни жестоки PR австралийци

Още от пръв поглед това място ще ви се стори великолепно - обляно в светлина, просторно, изискано. Това е офисът на...

All About Life преди 7 години

Още от пръв поглед това място ще ви се стори великолепно - обляно в светлина, просторно, изискано. Това е офисът на австралийската PR модна агенция AWPR, който е обзаведен внимателно с подбрана бутикова мебел от Ню Йорк. Бели стени, украсени кадър по кадър с фотографии по вкуса на Карл Лагерфелд и сложни картини на велики художници. Ето как изглежда един изискан офис, разположен в преградието Surry Hills в Сидни, Австралия.

Адам Уорлинг, собственик на AWPR и мозъкът, който стои зад уникалния дизайн, допусна любопитните ни погледи вътре за зашеметяваща обиколка. Нека обърнем внимание за какво работно пространство става въпрос...

Откдъе дойде вдъхновението за дизайна на офиса?
А: Винаги съм искал да запазя идеята за пространство - бели стени, красиви картини, като в галерия. Аз съм запален колекционер и обожавам изкуството, фотографията, така че галериината концепция ме водеше. Исках и да покажа много от великите произведения, които натрупах през годините, те ми вдъхват много послания.

Коя вещ е най-сантиментална в този офис?
А: Изкуството и всичките ни фотографии са подбрани от невероятни колекции. Трудно ми е да се спра на една конкретна вещ. Екипът и аз сме постоянно вдъхновени от нещо ново и не преставаме да събираме и откриваме нови придобивки. Невероятно е работният ти ден да протича заобиколен от класическо и съвременно изкуство. Обожаваме всичко тук!

Как би описал заобикалящата те среда?
А: С една дума - сплотена. Екипът ни работи винаги сплотено, организирано и в пряка връзка с клиентите. Ние обичаме непрестанната комуникация. Вярвам, че точно създаването на благоприятна работна атмосфера е ключът към успешния бизнес. Винаги има трудности в работния процес, това е неизбежно, но обстановка олицетворява и нашите взаимоотношения - ние се ценим и поддържаме.

Какво от архитектурния дизайн в офиса най-много ти допада?
А: Обожавам височината на таваните. Влюбих се в начина, по който светлината нахлува в пространството. Получаваме толкова много положителни коментари от нашите посетители за архитектурата и дизайна, които напомнят на онези красиви апартаменти в Париж. Мястото наистина е прекрасно за нашия бизнес.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.