Следва

Петъчна доза СЕКС: попитахме искрено за СЕКСА 28 български мъже. Вижте!

Основателят и дизайнер на прочутата марка за сватбена мода Pronovias Алберто Палачи-Ривера ожени красиво по-голямата си щерка

Това е 24-годишната Габриел, а ескизите на сватбената й премяна са дело лично на татко Алберто. Дрехата е ушита от най-талантливите майстори в ателието му...

Други преди 7 години

Това е 24-годишната Габриел, а ескизите на сватбената й премяна са дело лично на татко Алберто. Дрехата е ушита от най-талантливите майстори в ателието му (над дантеления тоалет с два и половина метров шлейф, без да подгънат крак са работили две седмици шест човека).

Затова, докато Алберто води булката към олтара, където я очаква 44-годишният турски предприемач Едиз Елхадеф, супер симпатичен между другото, усмихнат повече от щастливо, едновременно възклицание на възхита се отронва от всичките 400 гости. Изключително красива изглежда и церемонията, освен облеклото на булката, на брега на езерото в испанския град Жирона и последвалият я банкет за гостите.

Мястото на почерпката - фамилният замък на Палачи, където младоженците гощават приятели и близки с канелони с раци и авокадо, див ориз с карамелизирани трюфели и, разбира се, сватбена торта.

More Други