Следва

Деми Мур и Принц Ендрю на Великобритания - новата СУПЕР двойка

Петъчна доза СЕКС: попитахме искрено за СЕКСА 28 български мъже. Вижте!

Наясно сме с женската педантичност преди най-обикновена среща, пък камо ли преди секс: дни преди това се избира подходящият аутфит, прическата, обувките...

Други преди 7 години

Наясно сме с женската педантичност преди най-обикновена среща, пък камо ли преди секс: дни преди това се избират подходящият аутфит, прическата, обувките, фризьора, за да не се появиш с черните корени, които си отглеждаш от месец и още, и още… А преди секс?! Епилиране, ексфолиране, хидратиране – за гладка като на богиня кожа.

Но, стига толкова за жените. Днес ни интересува от първо лице какво правят мъжете, предвкусвайки вечерта, в която ще легнат под завивките с харесвана жена?! Нямахме детайлна представа... досега!

Дилян, 26 г.
„Ноктите ти трябва да са изрязани, задължително! Свеж дъх, душ, хубав парфюм – потните мъже може и да са секси (особено по филмите), но лошата миризмата не е добър старт на така или иначе „изпотяващия” процес.”

Иво, 30 г.
„Взимам си душ и се бръсна на съответните места. После избирам хубаво бельо за случая. Да, и ние го правим!”

Александър, 23 г.
„Не правя нищо особено - сутрешният душ и това е. Често се случва дори да не знам как се е стигнало до секс, не е било кой знае колко обмисляно решение, така че и подготовката не е. Обществото сякаш не очаква много от нас, мъжете.”

Теодор, 27 г.
„Много зависи от жената: ако е просто случайна забежка, едва ли съм имал много време за подготовка. Ако е специална, определено ще искам да изглеждам като най-добрата версия на себе си: ще си направя прическа, ще се обръсна, ще сложа хубав парфюм… Ако пък става въпрос за приятелката ми, мисля че винаги трябва да съм „готов” и добре изглеждащ за нея – когато имаш човек до себе си, на когото държиш, искаш да се стараеш за него, а и за самия теб. Не трябва да се занемаряваш никога и, ако спазваш това правило, то изглежда, че май ще си „подготвен” и за случайната забежка, хахах. ”

Мишо, 24 г.
„Гледам да съм избрал бельо, което да не е съсипано.”

Васил, 28 г.
„Наблягам на стила си: готина тениска, която да показва татуировките ми, дънки и хубави обувки. Доброто облекло ми дава повече увереност.”

Петър, 22 г.
„Може да звучи странно, но мастурбирам преди „секс-среща”, за да охладя малко страстите. Не искам да съм в ерекция по време на цялата вечеря, когато дори още не сме стигнали до леглото…”

Димитър, 25 г.
„Ям ананас! Знаете ли, че определени храни ни правят по-„вкусни” отдолу? Откакто го разбрах, това не можа да излезе от главата ми. Затова винаги, когато знам, че със сигурност ще правя секс довечера, похапвам ананас (този плод е „набеден” за тази цел), за да може тя да иска да ме изяде…буквално.”

Мартин, 30 г.
„Знам, че допирът на кожата е важен, затова се старая да поддържам своята. Преди секс се мажа с масла за тяло, за да постигна този ефект. Освен това държа на аромата – един мъж трябва да ухае невероятно. Когато тя си мисли за теб, в главата й ще изниква секси парфюмът ти, който ще й действа като афродизиак.”

Георги, 33 г.
„Уверявам се, че под душа не използвам някой ароматен сапун, защото мацката може да има разни алергии (а това би провалило цялата вечер).”

Борис, 24 г.
„Душът е задължителен. Не мога да правя секс без тази малка подробност. Ако ме свари навън, съм пас.”

Калоян, 35 г.
„Почиствам и подреждам къщата. Никой не обича мърльовци! ”

Асен, 34 г.
„Използвам стъргалка за език, за да може той да не бъде целият бял. Това е отвратително! Ако още от целувките не потръгне добре, няма как по-нататък…”

Получавайки тези отговори станахме още по-любопитни… А какво ли си мислят мъжете ПО ВРЕМЕ на секс?! Време е да разберем, без никаква цензура!

Николай, 26 г.
„Мисля само за нея и колко ми е хубаво. Няма място за други мисли!”

Христо, 20 г.
„Ако не престана да се потя, след малко ще сме на басейн! Дали тя го забелязва, дали й пречи, дали мириша… Правете го само на климатик!”

Митко, 25 г.
„Мисля за това да не свърша прекалено бързо. Ще бъде ужасно унизително, ако я изпреваря.”

Иван, 26 г.
„Приятелката ми е дългокоса и често по време на секс се притеснявам да не прищипя косата й… Случвало се е да откъсна цял кичур без да искам. ”

Кристиан, 36 г.
„Често се чудя дали тя не преиграва. Тези звуци истински ли са? Наистина ли й е толкова хубаво, или просто се прави на порно актриса?!”

Даниел, 21 г.
„Не ме бива в секси приказките и обикновено се чудя дали това, че й казах, че има хубави гърди, не беше най-смотаното нещо на света…”

Светльо, 32 г.
„Когато я чуя да стене, се мисля за Бога на секса. Наистина – възгордявам се.”

Деян, 23 г.
„Случвало се е да спя с момиче, чиято котка присъстваше на целия процес. Беше ужасно смущаващо и през цялото време мислех за котката, която ни гледа.”

Тео, 26 г.
„Когато започнахме, бях сигурен, че си сложих кондом. КЪДЕ Е?!”

Георги, 33 г.
„Мисля си как не искам тя да попита какво си мисля.”

Антони, 21 г.
„Само да не пръдна, само да не пръдна… Това е най-големият ми страх по време на секс!”

Виктор, 23 г.
„Тази май не е толкова хубава, колкото беше преди час. Почнах да изтрезнявам в най-неподходящия момент…”

Матю, 26 г.
„Махнах ли си чорапите?! Няма по-нелепо нещо от гол мъж по чорапи!”

Велислав, 22 г.
„Обществото смята, че мъжете не обръщат много внимание на секса като цяло, а го възприемат просто като акт за доставяне на удоволствие или природен импулс за размножаване, което съвсем не е така. Доста от нас се притесняват по време на процеса, най-често мислите са „как се справям?", „Дали изглеждам естествено?!", „Това ще й хареса ли?", „Ще ме запомни ли?!…
Всички смятат, че мъжът „отсъства" умствено по време на секс, което е изненадващо, дори и за мен, защото не е така! Но едно е сигурно: Никой мъж няма да отговори на въпроса „Какво мислиш?", докато правите секс В МОМЕНТА (никога не се пита това по време на акта!)."

Ники, 20 г.
„Що за въпрос?! За нищо не мисля, по време на секс не съм на този свят.”

More Други