Следва

Дисни представя „Дестинация: Дисни Стил“

Гледайте първия мач на Григор Димитров - директно от Рио

Първата среща на Григор Димитров от тенис турнира на Летните олимпийски игри в Рио...

Events преди 7 години

Първата среща на Григор Димитров от тенис турнира на Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро срещу хърватина Марин Чилич ще бъде предавана пряко по БНТ1 от 18:30 часа в събота на 6 август.

Двамата тенисисти имат по една разменена победа досега. 27-годишният хърватин e шампионът от Откритото първенство на САЩ през 2014 година и е 14-и в световната ранглиста в момента. Двубоят от квалификационните серии ще се играе на корт № 1 в Олимпийския тенис център. За зрителите на БНТ срещата ще коментира Георги Славчев.

Акценти от олимпийската програма на БНТ1 и БНТ HD в събота и неделя:

В лагуната „Родриго ди Фрейташ“ започват състезанията от олимпийската регата. В събота от 17:30 часа българско време е участието на нашите гребци Георги Божилов и Кристиян Василев, което ще се предава пряко по БНТ1. Репешажите на двойка скул мъже са в неделя (7 август) от 14:30 часа. Повече подробности за участието на нашите състезатели по гребане, можете да видите в репортажа на Петър Иванов от Рио ТУК.

Също в събота от 15:30 часа българско време стартират състезанията по колоездене. Финалът се очаква след 23 часа в събота (6 август). И двата етапа от състезанието ще бъдат излъчвани по БНТ1.

Зрителите могат да проследят представянето на българския джудист Янислав Герчев от 16:00 часа в прякото комбинирано предаване по БНТ1. Коментатор на схватките е Свобода Маданска.

В олимпийската програма за събота и неделя са включени квалификации и финали на състезанията по стрелба (10 м с въздушен пистолет), в които участват нашите спортисти Самуил Донков и Антоанета Бонева. БНТ1 ще предава финала при жените на 7 август от 17:00 часа, а състезанието при мъжете ще се излъчи по БНТ HD.

Пълната олимпийска програма на БНТ1 и БНТ HD можете да намерите ТУК.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.