Следва

Instagram-моментът на деня: Марго Роби в цял бански и нелеп кадър

Амбър Хърд срещу Джони Деп или нека съдебната война започне СЕГА!

Съдебните показания на Амбър Хърд срещу Джони Деп, в които актрисата посочва факти и доказателства за системно домашно насилие, закъсняха...

Други преди 7 години

Съдебните показания на Амбър Хърд срещу Джони Деп, в които тя посочва факти и доказателства за системно домашно насилие, закъсняха повече от час и половина, след като актрисата не се отзова навреме в съда. Освен че изнерви съдебните заседатели, това даде повод за съмнение дали в последния момент Хърд няма да се отметне от настоящите си твърдения и да оттегли обвиненията срещу актьора.

По необясними причини Амбър се появи час и половина по-късно от предвиденото в съдебната зала. В показанията си тя разказа за емоционалното и физическо насилие, нанесено й от Джони Деп, по време на 15-месечния им брак. Младата актриса разкри още, че през по-голяма част от времето съпругът й е бил пиян или под въздействието на наркотични вещества.

Как ще приключи семейната драма и ще подаде ли и Деп от своя страна обвинения за клевета срещу Амбър, само времето ще покаже. Но бракоразводното им дело вече е в ход. Злите езици шушукат, че от брака си с актьора, Хърд ще излезе милионерка, тъй като не е подписала предбачен договор.

Припомняме, че след обвиненията към Джони Деп за домашно насилие, актьорът обяви, че на свой ред ще заведе съдебно дело за нанасяне на емоционални вреди срещу Амбър. Според Деп бившата му любима търси да извлече максимална облага от брака им, дори и с цената на неговата репутация.

 

 

More Други