Следва

The Orchid in You

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата от Олимпиадата + няколко безумни фешън изцепки

В разгара на лятото и Олимпиадата буквално ни втресе от тези модни прегрешения"

All fashion преди 7 години

В разгара на лятото и Олимпиадата буквално ни втресе от тези модни прегрешения:

Живот на ръба

За да си успешен модел вече не е достатъчно да имаш крака до гърлото, изразителни черти, умения пред камера и издръжлив характер. Дозата адреналин и известно безразсъдство също са от голямо значение, с такива впечатления оставаме от един от последните постове на Коко Роша в Instagram. Във видеото ясно се вижда как, по време на сет за тайванския Harper's Bazaar, канадският модел поставя живота си на опасност, позирайки на ръба на покрив на сграда без никакво обезопасяване. Облечена в червено-черно-сив пайетен ансамбъл, Коко балансира на фини розови стилето, очевидно безстрашна. Предполагаме, че от екипа са решили да не мислят за евентуалната рязка смяна на посоката на вятъра и неблагополучните последствия на едва миг разстояние.

Резултатът от снимките определено си заслужава, но понякога се замисляме колко много е прекалено много?

Модна излагация в Рио

Откриването на игрите в Рио де Жанейро е събитие от световна величина, на което обаче външният вид на атлетите е почти толкова важен, колкото и самото им представяне. Или поне такава е гледната точка на нетолкова запалените по спорт зрители...

В този ред на мисли, нямаше как да пропуснем няколко изключително лишени от моден нюх национални униформи, които чисто и просто предизвикват смях и повод за обсъждане, а ето ги и тях...

Германия



Немският отбор дефилира с изключително грозна униформа, отличаваща се единствено с различните оттенъци на сиво, които съчетава. Макар и температурите в Рио да са високи, атлетите бяха увити в миди поли, чорапогащи и дълги парки...

Китай



Китайските униформи са толкова лоши, че чак инспирират собствен хаштаг, който пълни интернет пространството - #ScrambledEggsWithTomatoSauce. Провокиран е от отвратителните жълти и червени сака на атлетите, които нямаше как да останат подминати.

Австралия



Със сака на зелени райета и бели шорти над коляното, австралийските атлети не успяха да очароват модната част от публиката. Според ревюта в различни медии, екипите наподобяват "униформата на медицинска сестра" и са "обиждащо ужасни".

Ирландия

Отговорник за грозните екипи на ирландския отбор е американската марка New Balance. Униформата се състои от зелено-сини суитчери и панталони, а резултатът, както добре виждате, е ужасяващ.

На парти или плаж?

В събота вечер, в малките часове на нощта, моделът Клоуи Гудман, известна с ролята си в сериала Ex on the Beach, реши да остави малко въображение в главите на лондонските мъже, като блесна с достатъчно отворена рокля, оставяйки малко за въображението. 23-годишната реалити звезда демонстрира пищни форми, които бе пооблякла в тъмно-синьо лъскаво боди и лека дантела.

С цепка стигаща до пъпа, неценрузното облекло предлага "плажна" гледка, която в нощния лондонски живот не се вписва особено. Ние сме сигурни, че актрисата има завиден набор от красиви дрехи, които в събота са били жестоко пренебрегнати и заместени с това произведение на изкуството.

Спокойно, Клоуи, обувките поотсрамиха работата...


Готова за плаж


18-годишната Ариел Уинтър, популярна с участието си в нашумелия американски сериал Modern Family, анонсира в социалните мрежи, че е готова за летен релакс. Облечена в жълт отрязан бански с едра плетка в областта на корема, младата актриса сподели своя снимка в Instagram, на която позира в луксозен спа център.

Вече пълнолетна, актрисата показа оформено тяло, напомнящо за формите на Ким Кардашян. Защо обаче е избрала този модел бански може само да гадаем. С помощта на едрата плетка, коремчето на младата красавица изглежда малко по-голямо от обикновено, затова се надяваме следващите плажни изяви на Ариел да бъдат по-сполучливи.

Удобството преди всичко

Черно, синьо, жълто и червено, Палома Фейт шофира из улиците на Ню Йорк с интересен избор на стайлинг. Певицата, която също така е и автор на пенси, взема уроци по шофиране в Лондон. Явно животът извън сцената е обикновен и неангазиращ за блондинката, но тези дрехи и прическа са просто... детински.

Из светофарите тя бе уловена да слиза от учебната кола с прическа тип "Добро утро!" и тениска, която вероятно е откраднала от някое малко дете, тъй като анимационните герои са в компетенцията на 10-годишните.

Изборът да облечеш нещо комфортно в такъв ден е идеален, ако, разбира се, това "нещо" не е огромна жълта тениска с чудовище.

Но... нали е важно да ти е удобно.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.