Следва

Азиатска салата с риба тон

Най-готиният татко 2! Участвайте в конкурса, ако се гордеете с него! Печелим всички!

Най-готиният татко 2! Участвайте в конкурса, ако се гордеете с него! Печелим всички!

All About Life преди 7 години

„Най-готиният татко” е името на второто издание на прекрасния конкурс на View Sofia, в който участие ще вземе цялото семейство, но в който главната роля е отредена на НЕГО - любящия и скъп баща.

Ако мама е най-красива на Земята, то татко е най-силен и смел, той е опората, здравият разум, строг е, когато грешим, но горд е, когато се учим от допуснатите грешки.

Татко е за пример, той е голям и носи невидим знак на супер герой на гърдите си. Той е скалата, на която се опираме, когато се изморим да вървим, но и нежно завива душата ни. И точно защото е всичко това, на него искаме да приличаме, когато растем, на него често търсим да прилича любимият мъж.

Ако признаеш на нас и на всички, че именно ТВОЯТ любим човек е перфектният татко, точно толкова готин, нежен и мил, имаш уникалния шанс да го наградиш с титлата НАЙ и да спечелите великолепните ни награди, предоставени от Lenovo Bulgariaподаръчна къща КОРДЕЛЛА и Винарска изба Едоардо Миролио.

За целта: Изпрати ни на [email protected] снимка на съвършения татко, как прегръща, гледа с любов, играе си, носи, целува, облича, държи за ръка, разхожда в количка малкото ви съкровище/съкровища, напиши в кратък текст защо е толкова прекрасен Той, остави ни трите си имена и телефон, а на финал четиринадесет от най-сладките, секси, изобщо жестоки бащи, избрани на случаен принцип, ще спечелят подарък. Снимките трябва да са във висока резолюция и с добро качество, годни за публикуване.

Наградите:

Раница ThinkPad Essential BackPack 



Стилна бизнес раница, изработена от висококачествени материали и създадена с мисъл за заетия мъж и татко, който може да побере в специалните отделения не само лаптопа си, но и бутилка с вода, важни документи и дори таблет. ThinkPad Essential BackPack притежава и TSA опция за по-бързо чекиране на летището.

3 броя мишка ThinkPad x1 Wireless Touch Mouse

Лека и компактна мишка, която лесно може да бъде прибрана в чанта или джоб при пътуване. Двата режима на работа, както и наличието на лазерна показалка, подобряват впечатлението по време на среща или презентация. От долната страна мишката има интегриран тъчпад, който позволява пълен контрол и навигация на слайдове.
 
Кожен несесер Jacob Jones


Практичен, удобен, качествен и с красив дизайн - това е всичко, което можете да искате от един личен подарък. Ще бъде оценен от всеки, за който пътуването е удоволствие или необходимост.

Магнитна дъска с 3 бр. рамки за снимки


С изчистения си дизайн, тази магнитна дъска е наистина практичен подарък и може да бъде ефектен декоративен акцент, както у дома, така и на работното място.

8 бутилки вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан 



Невероятно вино със златист цвят, свеж аромат на цитрусови плодове, нежни нотки на екзотични плодове и ананас. Ако ви се хапват салати, рибни ястия, паста, това е виното за вас. 
 

Очакваме снимките ви в срок до 18.09.2016 г. включително.

 

More All About Life