Следва

Когато чуя думата „ЛЯТО“ имам чувството, че преминавам в режим „аз съм в Рая“

Обичта на известните: Орландо Блум и Кати Пери отново невъздържани на плажа

След като бе хванат да кара гол сърф, Орландо Блум отново бе заснет в доста интимен момент с 31-годишната поп звезда Кати Пери...

Други преди 7 години

След като бе хванат да кара гол сърф, Орландо Блум отново бе заснет в доста интимен момент с 31-годишната поп звезда Кати Пери по време на пътуването им в Сардиния, Италия. Актьорът от "Властелинът на пръстените" бе сграбчил гърдите на половинката си без грам притеснение или срам на плажа и старателно им се порадва мачкайки ги.

Двамата бяха заснети хванати за ръце сред кристално чистите води на средиземноморския остров. Пери показа завидните си извивки в цветен бански, а кавалерът й се изфука с невероятното си тяло в червени борд шорти с ниска талия.

Въпреки че на Блум му отива плажното облекло, по-късно остана чисто гол за карането на сърф с изпълнителката на Rise.
Скандалната снимка се появи на корицата на Великобританския Daily Star, а по-късно и в Ню Йорк Дейли Нюз, но не след дълго бе свалена. След като снимката се завъртя из медийното пространство феновете не можаха да спрат да говорят за пакета на Блум - особено след няколко потребители на Twitter посочиха сянка върху бедрото на британския красавец, която доказва, че е доста надарен.

На 5 август, два дни след като голите снимки на Блум се превърнаха в онлайн сензация, вътрешен човек сподели пред Us Weekly, че актьорът не се притеснява ни най-малко от ситуацията.

"Орландо намира цялата ситуация за забавна. По същия начин, Пери е напълно спокойна относно факта, че целият свят е очарован от интимните части на гаджето й. Това не е нещо, което би могло да я дразни", добави източникът.

More Други