Следва

Честито! Меган Фокс стана мама за трети път

Мисля да прекарам оставащата част от лятото с малко повече време за себе си

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем... 

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

А ти можеш да участваш в страхотната
BUBBLES игра, като снимаш Wine Cooler в готина атмосфера, харесаш Facebook страницата, покажеш снимката в коментар под поста с хаштаг #BeCool с #BubblesParty и може да си един от щастливците. За вдъхновение разгледай всички награди тук.

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на талантливия Стефан Buddubbaz Маринов, режисьор, художник и музикален изпълнител : 

V.S. Как изглежда твоето cool лято?
С:
Моето лято изглежда доста натоварено, разбирате ме, щом става въпрос за организация и заснемане на престъпни групировки. Хаха, шегувам се! Заснемане на музикални видеа. Все пак намирам време да си почивам и обичам да го правя чрез спорт или в гората, не съм много летен тип. Лятото ми изглежда като зимата.

V.S. Разкажи ни как ще го прекараш.
С:
Мисля да прекарам оставащата от него част с малко повече време за себе си. Но пък, когато човек се насочи егоистично само към себе си, губи пари, хаха (хората го наричат почивка, отпуска е при хората на заплата). Зарибил съм се по едни билки и корени и техния прием за по-здравословен начин на живот.

V.S. Кажи ни едно място, което е в топ листа ти за must-visit дестинации за тази година.
С:
Мястото е река Ропотамо... Хора, това е диво място, уникално красиво. Едиственият минус е вълната от "врабчета" (комари). Другото яко място е гората в Кюстендил, така й казвам аз. А любимото ми място е Созопол Стария град. Най-енергийното място, на което съм стъпвал.

 

V.S. Кой е твоят сезон и защо?
С:
Моят сезон е зимата, есента. Вдъхновява ме, създава ми уют. Дава ми мисъл, че хората са по-добри и малко по-кротки. Дава ми муза да рисувам, да правя музика, хрумват ми всякакви идеи. А и квото и да си говорим, вечер е по-яко да се гушкаш и топлиш с някого, отколкото цяла вечер да го буташ с една ръка и да го пазиш от комари.

V.S. Как звучи твоето лято?
С:
Моето лято, естествено, че звучи с моя песен. "Искам да имам трамвай, вай" vko & buddubbaz - искам да имам Дубай, можете да чекнете. Иначе не музикално звучи с много рязане на машини, чукане и тракане на багери от съседните строежи, които ме вбесяват.



V.S. С какво това лято ще бъде по-яко от миналото?
С:
С нищо, всички лета са ми едни и същи и честно казано не ме кефят особено. Различно може би е, че съм с една година по-голям от миналото.

V.S. Поздрави ни с нещо.
С:
Поздравявам ви с нещо.

 

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на другите ни герои, виж тук>>

More Други