Следва

Чичо Чарли за ХИВ-а и края на изнудването

Ашли Греъм показа слабост, буквално!

Най-известният pluse size модел в света - Ашли Греъм, публикува в профила си в Instagram снимка, на която изглежда значително отслабнала и...

Други преди 7 години

Най-известният pluse size модел в света - Ашли Греъм, публикува в профила си в Instagram снимка, на която изглежда значително отслабнала и това предизвика вълна от възмущение от страна на нейните фенове.

Повечето почитатели на Ашли се възмущават на твърденията, че моделът е поддал на натиска на жестоката индустрия и е започнал насилствено да отслабва, но не ги изключват. Ашли също така е упреквана за това, че се опитва да се вмести в холивудските стандарти и прокарва идеята, че стройната фигура означава красота.

Греъм обаче не остави нещата така и се защити отново използвайки социалните мрежи. Красавицата отбеляза как за едни е твърде едра, за други твърде висока, за трети бюстът ѝ е твърде голям, за четвърти е твърде шумна, а сега вече е и твърде слаба - всичко това е проявление на body shaming (да засрамваш някого заради тялото му) - неприемливо социално поведение, на което трябва да се сложи край.

Моделът разкрива, че не е отслабнала, а просто заради ъгъла, от който се е снимала, изглежда по-фина и допълва, че не е важно дали е свалила няколко килограма, а обществото да спре да лепи етикети на дамите и да разбере, че всяка жена е красива и без да бъде поставяна в определени рамки.

More Други