Следва

Кание Уест саботира новия албум на Тейлър Суифт

Men’s exhibit: Том Хидълстън и неговите ЖЕСТОКИ правила за стил!

null

Лица преди 7 години

Том Хидълстън, само произнасянето на името ти ни подкосява краката! Твоя секси, дрезгав глас, с онзи сладък бритиш акцент ни абонира за всичките продължения на Avengers, без да сме си и помисляли да си губим времето с комикси преди това. Рамо до рамо, до изваяният Аполон -Крис Хемсъурт във филма, пак събра овациите на всички жени. И макар в последния един месец,  да ни разби сърцата като "новото гадже на Тейлър Суифт" не спираме да те гугълваме.  

Освен на това, че е британец и вече споменахме как ни се отразява говора на момчетата от Острова, на дълбоките му сини очи, аристократичното излъчване, и все пак, безспорния актьорски талант се възхищаваме и на класата, която постоянно демонстрира. Не на последно място - той изглежда безупречен на Червения килим.

И, нека бъдем откровени: актьорът получава и доста добри съвети от професионалисти. За неговия стил се грижи стилистът, който отговаря за външния вид и на Бен Афлек, Райън Рейнолдс и още десетки холивудски красавци, така че не е изненадващо, че изявите на Том са на висота. При това на всичките фотосесии, кинопремиери и церемонии по награждаване Хидълстън изведе правила, които никак не е срамно да бъдат следвани.

И за да може да го бутнем в категорията на "Съвършените"  се заемаме да проследим и личния му стил, в ежедневието, където ни съмнява да го следват по петите няколко стилиста. Резултата е следния: Не, не  сме се объркали! Той и до супермаркета не мръдва в тениска и къси панталонки. 









 Сред широките маси английският актьор (нареждащ се на място 13 в списъка на най-стилните мъже на 2016 г.) си спечели славата първо като злодей. В това има ирония, защото извън екрана Том е изключително положителен персонаж и биографията му е образцова: учи в „Итън Колидж” (заедно с Еди Редмейн и принц Уилям, но един клас по-нагоре), след това отива да мъчи науките в Кеймбридж, а оттам се мести в Кралската академия по драматично изкуство.

Той се занимава и с благотворителност, и не, нямаме предвид безкрайни гала вечери, а за моменти като този, когато преди години, заедно с UNICEF, Хидълстън посети Гвинея.



Правилата за стил от Том Хидълстън:

Първо, той не се опитва да открие топлата вода. Тоест, не експериментира. Съвсем не. Кецове със смокинг, тениски със смахнати принтове – всичко това не му е по душата. Какви ти кецове, та той и мокасини не носи! Язък, че е такъв фен на Christian Louboutin: нито шипове, нито камъни, нито питонови щампи, с които са богати колекциите на бранда, не радват актьора. Само най-скромните модели му допадат. Същото важи и за костюмите: никога няма да видите Том в някой от цветните комплекти на Gucci, защото той просто държи на класиката в жанра.
Първите се вталяват, което издължава и без това високия ръст на Хидълстън, а вторите – се скъсяват така че едва да докосват горната част на обувките. Общо взето, сега вече ще знаете чия снимка да носите при шивача.

Костюм: Etro; Обувки: Christian Louboutin

Гледайки Хидълстън, е лесно да се повярва, че съчетанието на принтовете е много лесна задача, но всъщност тя не е никак елементарна. Впрочем, ключът за решението сега е във вашите ръце: шарките трябва да са различни, най-забележимите са тези на костюма. И да, най-добре е да се съсредоточите върху един цвят, в случая на Том – синият.


Костюм: Ralph Lauren; Обувки: Christian Louboutin

Правилният начин да се демонстрира повече стройност е „костюмът тройка”: елекът ще ви даде допълнителен обем.


Костюм: Dior Homme

Дуетът на синия костюм и червената вратовръзка винаги е печеливш!


Костюм: Paul Smith; Обувки: Christian Louboutin

…както и дуетът на сииня костюм и синята вратовръзка!


Костюм: Ralph Lauren

Да се обличаш от глава до пети в синьо не е никак скучно, ако не избереш за компания на синия костюм еднотонни ризи и вратовръзка.




Костюм: Alexander McQueen; Обувки: Christian Louboutin

А ако не ви допадат принтовете, тогава вашият избор е бялата риза и черната вратовръзка.


Костюм: Thom Sweeney; Обувки: Christian Louboutin

Петдесетте нюанса на сивото се събират на принципа на синьото: принтове!


Сако: Burberry; Обувки: Christian Louboutin

За офисния стил черното сако няма как да се размине. Но сивото в случая определено прави чудеса.

More Лица