Следва

Летни бургери с черен боб

10 милиарда бактерии в твоя полза, 10 милиарда причини да приемаш пробиотици

Една мъдра мисъл на Лао Дзъ гласи: ... 

Health преди 7 години

Една мъдра мисъл на Лао Дзъ гласи: “Спрете злото, докато не съществува, задръжте болестта преди да се появи”. Борбата между доброто и злото засяга всички аспекти от нашия живот. На ниво здраве, един интересен и значим пример е наличието на добри и лоши бактерии в нашия организъм. Резултатите сочат, че все повече се осъзнава ползата за развитието на добри бактерии, които да поддържат баланса на организма и да ни карат да се чувстваме здрави, пълноценни и красиви. Проведени проучвания показват, че пробиотиците все по-активно навлизат в практиките на лечение и профилактика на здравето.

Проучванията показват, че 31% от анкетираните българи използват пробиотици, като мнозинството от тях (28%) ги употребяват само в случай на нужда. Жените имат по-голям опит и по-добра информираност в сравнение с мъжете и са наясно с основните им предимства.

Lactoflor предлага първата гама пробиотици, съдържащи натурални полезни бактерии, изолирани от българската природа, в комбинация с пребиотици за по-лесното им приобщаване към общата чревна флора. Формулата на синбиотика Оpti 6 е съставена от уникална селекция от 6 различни щама бактерии от екологично чисти източници от българската природа с доказан произход. Пребиотикът е добит от корените на цикория и е натурален източник, който има ефективността да увеличи до 10 пъти количеството на добрите бактерии. Lactoflor Opti6 e продукт на дългогодишни in vitro изпитвания и е безопасна и доказано ефикасна подкрепа за имунната система.

Opti6 е ново пробиотично решение на Lactoflor, кoето съдържа 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии от 6 различни вида за максимално действие и силен имунитет. Всяка капсула поддържа активността на полезните бактерии и подпомага правилното функциониране на имунната система.

Синбиотикът подпомага имунитета, като използва полезни бактерии, способни трайно да повишават защитните сили на организма. LactoFlor Opti6 поддържа баланса в човешкото тяло и активира по естествен начин имунозащитните клетки и способства за осъществяването на по-ефективна бариера срещу болестотворни микроорганизми и процеси.
Освен това синбиотикът подпомага храносмилането, което също е изключително важно през летните месеци. Opti6 съдейства за оптималното усвояване и абсорбиране на хранителните вещества, понижава риска от формирането на вредни за здравето вещества и съдейства за естественото производство на витамини от групата B.

Lactoflor Opti6 има благоприятно действие върху организма дори при еднократен прием. Мултибактериалната пробиотична формула подпомага дейността на имунната система, възстановява баланса на чревната микрофлора и потиска развитието на вредни бактерии. Биотерапевтичният синбиотик от ново поколение съдържа жизнеспособни млечнокисели култури и 10 млрд. „добри бактерии“ само в една специална капсула, която е устойчива на стомашните киселини.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.