Следва

Копенхаген 2

Елегантност в точки. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

От днес стартираме новата ни рубрика , в която ние, редакторите на ViewSofia, даваме своите критични оценки и коментари по повод визиите на звездите на червения килим...

преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, от днес, редакторите на ViewSofia поглеждаме с поусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно  причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: наскоро състоялата се премиера на Suicide Squad в Ню Йорк и Лондон.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Елена, Габи и Миглена, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Джоел Кинамън в точки:



Габриела 3/10


Това е явен пример за монохромна комбинация, която не работи. Не и така съчетана, не и на този човек, не и на тази прическа и поглед... Визията не просто не ми харесва, ужасява ме, а от цвета на този костюм започва да ми се повдига.

Миглена 2/10

Хм... този избелял нюанс на неопределено кафяво кореспондира почти толкова зле на косата на актьора, колкото и вратовръзката на очите му. Като цяло визия тип американска средна класа през седемдесетте в неделните дрехи за църква, не подхожда на червения килим. Ама никак!

Елена 4/10

Твърде тесен, сякаш собственост на по-слабия асистент стилист панталон, твърде тясна вратовръзка, твърде много бяло в горната част, заради тесния ревер и широкия гръден кош и най-предвидимия в света избор на обувки. Никога не съм толерирала липсата на фантазия и риск.

Оценката за Джаред Лето в точки:



Габриела 10/10

Пристрастна съм към Gucci на Алесандро Микеле, но и на Джаред Лето май всичко му "ходи": зелено палто с розови панталони, мокасини и бял чорап, жестоко!

Миглена 5/10

Защото имам афинитет към него и дори това безумно тревно зелено попадение от колекция Пролет/Лято 2017 на Gucci му стои отлично. По неговия си начин. Подобна провокация, разбира се, се превърна в новина за кратко време в интернет. И все пак, ако трябва да оценим фешън елемента на комбинацията от зелено и розово, по-скоро бихме замълчали и дали high five за провокацията.

Елена 8/10

Диско и седемсдесетарско намигване, много приятно анти-кореспондиращи със сериозния израз на лицето и супер съвременната комбинация коса-брада на Джаред. Този мъж знае как да се облича. И май е единственият, на когото комбинацията мека резеда и бебешко розово плюс бели, ала Майкъл Джексън, чорапки и Gucci мокасини може да стои така гот.

Оценката ни за Кара Делевин:



Габриела 9/10

Кара е една от малкото известни жени, на които подобен аутфит им стои яко, а не евтино. Стилистът й очевидно е добър, защото забележки към визията й, аз лично нямам.

Миглена 8/10

Приказна рок принцеса от глава до пети. Няма нищо излишно, колкото и много да си е позволила.

Елена 10/10

Намирам убийствено добре подчертания сексапил на Кара в тази черно-дантелена и романтично-вамп креация за нещо, което си струва всяка секунда внимание при подготовката на тоалета и всяка секунда време на наблюдаващия крайния резултат. Допълнителен бонус е перфектната дължина на косата и съвършения тъмнорус нюанс, гримът е само окончаващият акорд на тази великолепна комбинация.  

Оценката ни за Марго Роби: 


Габриела 5/10

Роби има типичното мило излъчване на блондинка и красиви женствени форми, които тази дълга бяла рокля (макар и Gucci) не комплиментира по желания моден начин. По-скоро прилича на красива домакиня, и тези подаващи се черни сандали леко смущават.

Миглена 10/10

Може и да съм пристрастна, но тази жена може да носи с такъв стил всякакви екзотични и измислени животни по роклите си, че все ми харесва. А и не всеки може да се изкара от стереотипа с необходимата доза калса. Тя го умее. Затова получава максимално одобрение.

Елена 5/10

Има вещо палавко и симпатично в тази повлияна от новия филм за Тарзан дреха на Марго Роби, но все пак тук премиерата е на друго заглавие, а и рисуваните мотиви върху бялата тъкан не успяват да ми отговорят на въпроса защо са там. Иначе Марго има хубава кожа, отворените дрехи, включително широкото деколте и липсата на ръкав стоят чудесно на миньончето.

Оценката ни за Марго Роби:



Габриела 9/10

Ето това е визия, която наистина отива на Роби. Пайетената рокля с еднорог, високата яка и вамп грима са съвършени.

Миглена 10/10

Ако има човек, на когото черна, дълга до земята рокля с гигантски еднорог от пайети подхожда, то това е Марго Роби. Колкото и да е безумна, тя я е облякла с такава класа, че нямам какво да възразя.

Елена 8/10

Тук Марго Роби има повече стил-шанс. Дългата рокля, прегърната от сребърен еднорог и ефирен ръкав на точки стои убийствено добре в комбинацията прибрана небрежно коса, фино подчертани очи и много интензивно тъмно червено на устните. Харесва ми клъча, както и липсата на цвят на ноктите. Готина, запомняща се комбинация.

Оценката ни за Джаред Лето: 

 
 

Габриела 9/10

Отново в Gucci, Лето изглежда супер. Дългото велурено яке сякаш е правено за него и оценката му би станала 10/10, ако визията не беше толкова небрежна.

Миглена 8/10

Лято 2017 на Gucci очевидно е завъртяла главата на Джаред доста. Но тук се е спрял на цветове и комбинации, които му отиват и подчертават цялата ексцентричност на актьора, певец, режисьор и още много.

Елена 9/10

Дхаред Лето е от умелите мъже, които знаят как и какво да обличат върху себе си. Като изключим леко предвидимия буквализъм - понеже сме на премиерата на заглавие, инспирирано от комикс, затова носим рисувани герои върху пардесюто си, смятам, че Лето е постигнал отличен ефект на наслояване, чудесна кореспонденция на тъкани и дължини и приятния момент на небрежно нахалство, достатъчно добре прилягащ на един носител на Оскар, герой в много оплют чисто нов филм.

More