Следва

Охооо... Ето го новото секси гадже на Джъстин Бийбър

Кание Уест саботира новия албум на Тейлър Суифт

Кание Уест саботира новия албум на Тейлър Суифт

Други преди 7 години

Изминаха две години от издаването на последния албум на Тейлър Суифт, но изглежда сякаш следващият няма да пристигне по график тази година.

От раздялата й с Келвин Харис до публичната й вражда с Ким и Кание Уест - 2016 беше доста тежка и изпълнена с неприятни събития година за Тейлър. След като Кардашиян разобличи лъжите й по адрес на Кание Уест чрез Snapchat, изпълнителката беше подложена на силна критика от страна на феновете. Така че фактът, че отлага публикуването на следващия си албум, надали е случаен.

Entertainment Weekly съобщи, че няма да се радваме на нови T-Swift парчета следващите няколко месеца.
Във вторник потребител в Twitter попита лейбъла Big Machine Records, начело със Скот Брочета, дали Instagram новините относно новия албум на Суифт са верни. "Този профил казва на хората, че новият албум на Тейлър излиза през октомври, моля уточнете това", туитна потребителят, заедно с линк към акаунта.

От 2006 г., Суифт е много предвидима, когато става въпрос за издаване на албуми - това обикновено се случва октомври -ноември, през една година, така че не е изненадващо, че хората вярват на този слух.

Но Борчета даде кратък и ясен отговор относно спекулациите на следващия ден, просто публикува в Twitter "Не!"

More Други