Следва

И Стела Марактни с нова къщичка за 1,5 милиона долара

Ан Хатауей и Блейк Лайвли + няколко килограма - светската суета = пълно щастие

Преди четири месеца Ан Хатауей стана майка за първи път. Красавицата обаче не се оказа толкова суетна, колкото повечето си колежки...

Други преди 7 години

Преди четири месеца Ан Хатауей стана майка за първи път. Красавицата обаче не се оказа толкова суетна, колкото повечето си колежки. Ан не бърза да се разделя с излишните килограми и дори се опитва да покаже, че в това няма нищо срамно.

„Няма нищо срамно в това да напълнееш по време на бременност. Няма нищо срамно в това да отнеме повече, отколкото сте си мислели, за да свалите килограмите (ако изобщо искате да ги свалите). Телата се променят. Понякога се уголемяват. Понякога се свиват. В крайна сметка всичко е любов и не позволявайте на никого да ви казва и внушава нещо друго. Обичайте това, което имате“, заяви в Instagram Ан Хатауей, пускайки снимка на дънки, които е срязала, за да си направи нови къси панталонки, защото миналогодишните просто не стават за новата ѝ фигура.

Ан по време на бременноста

Блейк Лайвли е на същото мнение. Скоро пред медиите тя сподели:

"Мисля, че тялото на жената след като роди е прекрасно. Просто е толкова нечестно да се казва: "нормално е тя да изглежда така" само защото е родила преди няколко месеца. Не мога да съм като моделите от Victoria's Secret и това е съвсем нормално. Ти си дала живот на едно малко същество, това е, на което трябва да се обръща внимание, а не на това как изглеждаш".

Припомняме, че в момента тя е в очакване на второто си дете от актьора Раян Рейнолдс

More Други