Следва

Масала булгур с гриловани тиквички, зелен боб, кокос и стафиди

INSTAGRAM... по суша и вода до Виетнам

Преди време едно клипче от Vimeo обиколи социалните мрежи и предизвика мексиканска вълна от възторг...

All About Life преди 7 години

Преди време едно клипче от Vimeo обиколи социалните мрежи и предизвика мексиканска вълна от възторг. Самотни пътища, дива природа, красиви пейзажи и един непознат Виетнам.

Двама руснаци тръгват от Москва с влак, след това се качват на лодка и накрая преминават през степните райони на Виетнам на мотоциклет. Четиридесет и пет дни, побрани в по-малко от четири минути. Силна доза адреналин до последната секунда и непреодолимото желание да хванем първия влак и да последваме техните стъпки. Авантюристични, шантави, далечни...точно като за нас!
 


Georgy Tarasov #theroadstory
 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 19 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.