Следва

Бар Рафаели стана мама на бебе Лив

Киану Рийвс в метрото! Секси, определено!

Вярвате или не, представяме  доказателство: Киану Рийвс го раздава скромно и съвсем спокойно използва метрото, за да стигне до работното място...

Други преди 7 години

Вярвате или не, представяме доказателство. Киану Рийвс явно го раздава скромно и съвсем спокойно използва метрото, за да стигне до работното място.

Случаен пътник пусна видео в мрежата, на което се вижда как актьорът преспокойно изчаква своята станция и дори кавалерски преотстъпва мястото си на непозната дама. 

Киану многократно е отказвал значителна част от хонорара си в полза на другите. На снимачната площадка на "Матрицата", твърдят, актьорът е раздал лично маса пари на гримьори, експерти по специални ефекти и каскадьори, за които твърдял, че не са достатъчно платени.

Явно Рийвс знае как се живее с 2 и 200 и може би това е причината да не се охарчва за излишен лукс - вози се в градския транспорт и не използва услугите на лични асистенти или бодигардове. Сладур, как да не го харесаш! 

Припомняме, че той влезе в класацията ни Мъжките дупета, без които не можем :), още повече, ако демократично се возят като нас в метрото.

Ето ги ОТНОВО тук, нескромни, но толкова летни!

More Други