Следва

Lancome

Женско щастие по карта

Представи си така познатата картинка: поредната, планувана до най-малкия детайл шопинг терапия с добре очертана...

Shopping преди 14 години

Представи си така познатата картинка: поредната, планувана до най-малкия детайл шопинг терапия с добре очертана траектория на действие или може би спонтанното желание за авто-глезотийки по софийските улици.

Походката ти е котешка , пристъпваш леко и като че ли мъничко хищнически оглеждаш познатите и непознати витрини изпод тъмните стъкла на твоите "Chanel". И чак когато вниманието ти бъде грабнато от невероятно шикозните обувки, прострени ексхибиционистично пред погледа ти, разголили своя разкош..чак тогава си даваш сметка, че мисията е почти изпълнена. Вадиш кожения си портфейл и с изражението на моментно задоволена от живота жена, подаваш своята лъскава карта "Visa", в която е събран целият ти сексапил.

Защото тя е като твоя обигран копнеж и вече реализирано желание. Защото важен е и жестът, като красивата нежна женска ръка, държаща тънка цигара. Сила, независимост и много сексуалност. Това е твоята воля, придобила формата на малка и компактна карта.

Ти като държател на Visa кредитна карта получаваш обслужване 24 часа, 7 дни в седмицата, а VISA Electron е международна дебитна карта, която се приема на всички континенти, в повече от 150 страни по целия свят. Най-вече притежавайки я, ти придобиваш възможността да станеш част от едно съвременно градско общество на забързани и целеустремени хора, които намират свободата си в своята малка обиколка около собствената си ос на желания и сбъднати мечти.

More from View Sofia

More Shopping