Следва

It shopping list: Мъжка модна мания от фитнеса

Модният бранд Reserved отваря на 15 август най-големия си магазин в София

Първите 50 клиента на новия магазин на ... 

All fashion преди 7 години

Първите 50 клиента на новия магазин на световния моден бранд Reserved ще получат специална отстъпка от 50%, а през целия ден всички посетители ще имат 20% отстъпка от всички продукти с бял етикет - мъжки, дамски и детски колекции на марката. Дизайнът на магазина ще е изцяло съобразен с обновената концепция на бранда.

Точно в 12:00 ч. в понеделник 15 август ще започне официалното откриване в City Center Sofia, чието ново име е Park Center. През целия ден ще се разиграва томбола с награди, а вечерното парти започва в 19:00 ч. с цветни коктейли, специално създадени за събитието от OSCAR CLUB. Още от обяд индивидуален имидж консултант Ивета Христулева ще съветва всички гости за най-подходящите за тях цветове и модели. Лятно и весело преживяване гарантира и DJane Flamme – музика, настроение и много изненади за всички посетители и гости.



В новите линии на  Reserved ще видим тенденциите, че границата между ежедневните и официалните облекла вече се размива. Този комбинация, съчетаваща функционалност с благородни материи и добър дизайн, се превръща в запазена марка на MODERN LINE. Създадени, за да се комбинират успешно и без усилие, облеклата имат хармоничен и стилен външен вид. Два са основните силуета в колекцията: модерен слим фит и с по-класическа форма. Цветовата палитра на линията е семпла, базирана на бяло, синьо, тъмно и черно.



Всички любители на модата е трудно да си представим гардероб без джинси. В магазините Reserved има огромно разнообразие от модели в колекцията деним: от актуалните класики до задължителните модели. Всъщност сред най-предпочитаните са разхлабените и торбести джинси, както и така наречените "boyfriend" джинси. Разбира се, не може да пропуснем и безспорния факт, че времето на широките и свободни дрехи се връща! Фокусът отново е върху различни текстури и шарки, а материите са меки и ефирни. С моделите от серията Modern Line ще имаме възможност да покажем собствен стил, като го съчетаем с удобство и комфорт, както на работното място, така и в ежедневието. За активния и модерен мъж, този сезон Street линията на световния моден бранд пуска нова дизайнерска серия City Trekking.



Reserved e насочен към клиенти, които търсят световни тенденции на достъпни цени. Брандът е част от портфолиото на полската група LPP SA, която е една от най-бързо развиващите се компании за мода и облекло в Централна и Източна Европа. Днес LPP оперира над 1600 магазина в 18 страни, сред тях са близо 500 обекта на марката Reserved. Новият магазин в София, чието откриване е в понеделник 15 август, е петият магазин на Reserved в столицата и ще бъде най-големият от всички, разположен е на две нива, на обща площ от 2300 кв. м.
 

More All fashion