Beauty Starter: Еми Канеко - мъжкараната, която разбира от грим

Преди да разберете кои са трикчетата за безупречна визия, вижте какво е накарало една гимназиална мъжкарана да се превърне в makeup професионалист...

Представяме ви Еми Канеко и нейните beauty съвети за перфектен външен вид. Но преди да разберете кои са трикчетата за безупречна визия и с кои продукти да попълните личната си тоалетка, вижте какво е накарало една гимназиална мъжкарана да се превърне в makeup професионалист. Искрено и лично, с четка и пудра в ръка - Еми Канеко.

Каква беше Еми Канеко преди да хване професионалните четки за грим?
Е:
В гимназията бях ужасна мъжкарана. Никога не бих предположила, че ще стана гримьор. Бях човек на спорта и най-вече на музиката. Обожавах Hip-Hop and R&B, наистина. Приятелят ми ме запали по рисуването и изкуството изобщо, и не знам как, но в един момент се превърнах от лудата мъжкарана, в момиче, което на бала гримира и прави прически на повечето си връстнички.

Как започна всичко?
Е:
Бях асистент на Mark Carrasquillo и James Kaliardos, помагах им с каквото мога, а след това започнах сама да правя някои неща. Първото ми fashion шоу беше за Адам Селман, което беше наистина огромна чест. С новото поколение модели и артисти всичко се променя. Вълнуващо е да бъда част от целия този процес на постоянни новости в индустрията.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.