Следва

Гага и Кини - ще ги бъде или няма да ги бъде, това е въпросът?

Много сладко! Порасналото момче на Миранда Кер

Тези дни по улиците на слънчев Малибу бе забелязана красивата Миранда Кер в компанията на малък чаровник - синът й Флин. Петгодишното момченце е плод на любовта между Миранда и Орландо Блум...

Други преди 7 години

Тези дни по улиците на слънчев Малибу бе забелязана красивата Миранда Кер в компанията на малък чаровник - синът й Флин, на цели 5, плод на любовта между Миранда и Орландо Блум.

По небрежния вид на Кер - спортна бяла риза-рокля, кецове и прибрана коса съдим, че разходката е с цел забавление, шопинг и време, посветено на малкия Флин, който не отстъпва по красота ни на мама, ни на татко (достатъчно е да погледнем пак готините папарашки снимки на Тати с новото гадже Кети Пери, докато е приятно чисто гол на плажа).

Припомняме, че преди две години Миранда и бившият вече съпруг Орландо се преместиха в красиво имение в Малибу, решавайки, че градът не е подходящ за отглеждането на дете.

"Двамата с Орландо живеехме в Ню Йорк и там ни харесваше, но най-важното на този етап е кое е добро за сина ни. Орландо имаше имот в Малибу и реши да се премести тук. И двамата сметнахме, че това би било едно по-добро детство за Флин. В Малибу може по цял ден да си играе навън, на плажа или в двора. Затова и аз започнах да търся имот в Малибу, защото искахме да сме заедно като семейство", разкри Миранда в интервю за Harpersbazaar.com

More Други