Следва

Джанлука Ваки - Кралят на социалните медии празнува рождения си ден с приятелката си Джорджия Габриеле и ... три милиона последователи

Ето кой печели награди от Точка Спот

Ето кой печели награди от Точка Спот 

All About Life преди 7 години

Не се замисляйте и пътувайте, защото: "След 20 години ще бъдете по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от онези, които сте сторили. Затова вдигнете платната, отплавайте от безопасното пристанище. Изследвайте. Мечтайте. Откривайте". Марк Твен

Toва ви призоваваме и ние. Лятото е в разгара си и приканя към смели пътешествия и обиколки до различни точки на земното кълбо. Докато сме на травъл вълна, ви попитахме коя ТОЧКА искрено и силно бленувате да посетите. Получихме много и страхотни отговори, с които ни заредихте и заразихте. Имената, които изтеглихме и печелят прекрасни награди от ТОЧКА СПОТ, са: 

"Мечтая за Куба. За ритъма на танца, за вкуса на рома с лед в ръка, за музиката във въздуха, за шарените сгради, старите коли, за пясъка и океана. Куба е танцуваща жена. Опиянена от живота. Мечтая за Куба и знам, че двете добре ще си изкараме заедно."

Марти Дамянова печели колие от Точка Спот 



"Здравейте, искрено бленувам да посетя Ню Йорк. Слушала съм впечатленията на много хора за неговата космополитност, грандоманщина, забързаност, култура и контраста му сред хората. Не съм човек на шума, забързаността. Не харесвам големите сгради, тълпите хора. Обичам спокойните и духовни места...но нещо все ме дърпа към "града, който никога не спи". Явно имам нужда от нещо различно, чуждо, непознато...от предизвикателство за мен самата."

Яна Станкова печели значка от Точка Спот



"Искам да посетя Мексико, защото тази дестинация винаги ми се е виждала доста екзотична." 

Тина Милкова печели принт от Точка Спот

Честито! Ще очакваме спечелилите да се свържат с нас, за да уточним как да получат наградите си.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 9 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.