Следва

Непрестанно съм гладна. ЗАЩООООООООО!?!

Джанлука Ваки - Кралят на социалните медии празнува рождения си ден с приятелката си Джорджия Габриеле и ... три милиона последователи

Танцуващият милионер 

Celebrities преди 7 години

Instagram сензацията Джанлука - виждали сме кръшните му движения във всички социални мрежи, отпразнува 49-тия си рожден ден с обичайното медийно внимание. Събитието се състоя на вилата му в Коста Смералда. Дрескодът беше семпъл - черно и бяло и, естествено, рожденикът изглеждаше безупречно (както винаги) в смокинг, а приятелката му - Джорджия Габриеле, беше неговото перфектно допълнение.

Тайната на успеха не е сложна за разгадаване - забавни танци, приятелства с правилните хора, фотогенично гадже и явна манифестация на луксозен начин на живот. Всичко това, гарнирано с лозунга: Enjoy!, под който вече е налична и книга.

Кой беше Джанулка?

След като завършва икономика и бизнес администрация в Университета в Болоня, започва работа в IMA - бизнес компания, фокусираща се върху проектиране и производство на машини за обработка и опаковане на фармацевтични продукти, козметика, чай и кафе. Въпреки че все още е част от управлението като не-изпълнителен директор, Ваки участва и в други предприятия, включително ToyWatch.
Нямаше да знаем за него обаче, ако не беше решил („от чисто любопитство към заниманията на младите”) да стане част и от социалните мрежи, най-вече в Instagram, където има 3.6 милиона последователи. Отскоро имаме възможност да го следим и в личния му уебсайт gvlifestyle.com, където поства неограничено количество снимки на ексцентричния си начина на живот.

Защо да го харесваме? 

Джанлука не е нито първият, нито последният по рода си, но ето с какво ни спечели: 

1.Може да танцува.
Не са едно и две видеата, в които виждаме танцовите му способности и както на всичките 3 милиона последователи, така и на нас ни харесва.
2.Пристрастен е към адреналина.
Мотори, коли, джетове, дори и коне – Джанлука е готов да яхне всяко едно, стига да е с висока скорост.
3.Обожава пижамите си.
От дълго време не бяхме виждали някой да обръща толкова голямо внимание на дрехите си, не само когато е навън, но дори и когато спи.
4.Стилът, като основен закон.
Харесва ни, че отношението му към красотата се разпростира не само в облеклото, но и във всичко, което го заобикаля. Това внимание към детайлите ни вдъхновява всеки път, като отворим страницата му.
5.Мотото Enjoy!
Именно от тази позитивна вълна имаме нужда. Голяма част от популярните личности в интернет пространството просто ни карат да се чувстваме неуспели, в сравнение с техния лайвстайл. Джанлука не се взима много на сериозно и именно това ни харесва.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.