Следва

22 известни жени, които ни бутат бръснача в ръцете. Класация най-секси skinheads дамите в Холивуд

We love: Резултатът от уравнението Инес де ла Фрезанж за Uniqlo

Шеста по ред, много френската колаборация с убийствено добър резултат, въплъщава елегантността на де ла Фрезанж...

All fashion преди 7 години

Шеста по ред, много френската колаборация /френска заради Инес най-вече, де/ с убийствено добър резултат, въплъщава елегантността на де ла Фрезанж с естетиката на 70-те, с акцент, повече от приятен, върху светлите тонове и женствения фасон.

Вижте пак материала ни за прекрасния стил на тази ВЕЧНА жена, написан с удоволствие от нас преди точно 5 години!

Есенно-зимните одеяния за 2016-та са групирани в три линии и са създадени под зоркото ръководство на шеф дизайнера на Uniqlo Наоки Такидзава. В първата линия са нежните блузи, сака от кадифе и туид, лаконичните прави панталони. По думите на Инес де ла Фрезанж, този подбор е точното сечение между стила на идеалната жена и майката. Втората линия интерпретира любимия на парижанките, оттам - и на повечето жени по света традиционен милитъри стил, с ударно присъствие на гащеризони, ризи, сака от груб плат.

И заключителната трета колекция, която отразява свободолюбивият дух на 70-те години.

«Този тип дрехи често виждах върху обложките на грамофонните плочи на Джанис Джоплин, Джими Пейдж и Уудсток. Днес те пак вдъхновяват, и мен, и милиони други хора. Жените през 70-те бяха открити към всичко ново: носеха много аксесоари и не се тревожеха от миксирането на стилове. Което е другото име на свобода», — коментира работата си талантливата 58-годишна парижанка.

Нещата от новото стилово тет-а-тет ще са в избрани магазини на Uniqlo в края на септември. Едно бягство до Париж тогава?

Всички модели дрехи от колекцията може да видите горе в галерия >>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.