Следва

Обобщение на Седмицата на модата в Копенхаген, Част 1. Скандинавска естетика в детайли

22 известни жени, които ни бутат бръснача в ръцете. Класация най-секси skinheads дамите в Холивуд

Днес сме на вълна от късо, по-късо, тъй като решихме да направим класация на красивите жени, които ни вдъхновяват да сменим коренно прическата...

All fashion преди 7 години

Да, днес сме на вълна от късо, по-късо! Започнахме деня със секси мини и ни се прииска да пренесем тенденцията в късото и в бюти визията ни. Вдъхновени, направихме класация на най-красивите жени, които ни надъхват да сменим коренно прическата. Да обръснем косата или да не я обръснем - това е дилемата! А ето и малко снимков материал за кураж...

Сигорни Уийвър
Първа в класацията лъсва Сигорни Уийвър, която обръсна прекрасната си чуплива коса през 1992 година, заради снимките на филма Alien 3. И с коса и без коса - тя е очарователна.

Анджелина Джоли
Е, не е съвсем skinhead, но на премиерата на филма Playing God, през 1997 година, Джоли се появи с тази супер къса, но сладка прическа. И ние се влюбихме...

Ан Хатауей
Актрисата с гордост отряза косата си за ролята на Fantine, която й донесе "Оскар" за филма Les Misérables от 2012 година. Пленяваща е, нали?

Алек Уек
Моделът и дизайнер винаги изглежда перфектно, а късата коса още повече подчертава уникалния й стил и женствените й черти на лицето.



Амбър Роуз
Провокативната мис Роуз е припита от оригиналност до мозъка на костите! Магнетична и леко луда, с нейната платинено-русата коса, винаги събира погледите по светските събития. И ние я загледахме...



Агнес Дейн
Като актриса, певица и модел, Дейн се радва на сериозно светско внимание! А коафьорите са влюбени в избора й на прическа още от 2010 година, когато се появи с това секси мини.

Кейт Бланшет
През 2002 година Кейт Бланшет обръсна главата си заради роля в романтичния трилър Heaven. Получи й се мъжката визия, нали?

Робин Тъни
Актрисата е поредната, която жертва косата си в името на професията. През 1995 година влезе в кожата на Деб в лентата Empire Records, а за целта се раздели с буйните си кестеняви коси. 

Шарлиз Терон
Едва ли има метаморфоза, която да не отива на умопормачителната Шарлиз. Е, може би в лентата: "Чудовище" актрисата не блести в особено добра светлина, но като цяло мис Терон е сред дамите, на които всичко й отива. За Филмът Mad Max: Fury Road Шарлиз скъси драстично косата си, с което стана още по-секси, ако това изобщо е възможно...

Елън Пейдж
През 2005 година Елън Пейдж обръсна главата си заради роля в британския филм Mouth to Mouth.

Грейс Джоунс
Екстравагантната певица и модел показа какво значи стилна прическа в стил 70-те.

Джийн Сибърг
Актрисата обръсна главата си през 1957 година за дебютната си роля във филма Saint Joan. Смела постъпка и видимо рискът си заслужава, защото страшно й отива.

Джеси Джей
Поп певицата реши да обръсне красивата си черна коса през 2013 година за благотворителност, но явно външният й вид доста й е допаднал, защото през 2015 година, тя отново го направи, този път за себе си!

Карън Гилън
Известна с дългата си червена коса акстриса се раздели с нея още през 2014 г., за да влезе в ролята на Небула в Guardians of the Galaxy. Чудно й стои!

Оливия Кук
През 2014 година актрисата се обръсна до скалпа в името на филма Me and Earl and the Dying Girl, който излезе през 2015. 

Деми Мур
През 1997 година Деми е една от първите актриси, която се престрашава да промени тотално визията си, за да изиграе дадена роля. Супер секси, любимият ни редник Джейн!

Шинейд О’Конър
Тя е най-красивото ни вдъхновение в класацията! О’Конър обръсна главата си през 80-те години и тази визия се превърна в нейна запазена марка. И до днес това е единственият начин, по който искаме да я виждаме!

Роуз Макгауън
През 2015 година Роуз обръсна главата си в знак на свободата. Ние спокойно можем да го направим в знак на личната ни свобода да се разделим с косите си.

Рут Бел
Преди мис Бел да обръсне главата си, косата й стигаше до кръста. Кампанията на McQueen стана причинадългата й коса да остане в историята. 

Ванеса Редгрейв
Актрисата обръсна главата си заради филма Playing for Time от 1980 година. Трансформацията - вдъхновяваща!

Натали Портман
Една емоционална сцена от филма  V for Vendetta е причината актрисата да каже "чао" на косата си през 2005 година. Ох, и на нея всичко й отива!

Тони Колет
Чаровната актриса обръсна главата си през 2015 година, за да изиграе ролята на пациентка, която е болна от рак във филма Miss You Already. Адмирации!

More All fashion