Следва

Обобщение на Седмицата на модата в Копенхаген, Част 1. Скандинавска естетика в детайли

22 известни жени, които ни бутат бръснача в ръцете. Класация най-секси skinheads дамите в Холивуд

Днес сме на вълна от късо, по-късо, тъй като решихме да направим класация на красивите жени, които ни вдъхновяват да сменим коренно прическата...

All fashion преди 7 години

Да, днес сме на вълна от късо, по-късо! Започнахме деня със секси мини и ни се прииска да пренесем тенденцията в късото и в бюти визията ни. Вдъхновени, направихме класация на най-красивите жени, които ни надъхват да сменим коренно прическата. Да обръснем косата или да не я обръснем - това е дилемата! А ето и малко снимков материал за кураж...

Сигорни Уийвър
Първа в класацията лъсва Сигорни Уийвър, която обръсна прекрасната си чуплива коса през 1992 година, заради снимките на филма Alien 3. И с коса и без коса - тя е очарователна.

Анджелина Джоли
Е, не е съвсем skinhead, но на премиерата на филма Playing God, през 1997 година, Джоли се появи с тази супер къса, но сладка прическа. И ние се влюбихме...

Ан Хатауей
Актрисата с гордост отряза косата си за ролята на Fantine, която й донесе "Оскар" за филма Les Misérables от 2012 година. Пленяваща е, нали?

Алек Уек
Моделът и дизайнер винаги изглежда перфектно, а късата коса още повече подчертава уникалния й стил и женствените й черти на лицето.



Амбър Роуз
Провокативната мис Роуз е припита от оригиналност до мозъка на костите! Магнетична и леко луда, с нейната платинено-русата коса, винаги събира погледите по светските събития. И ние я загледахме...



Агнес Дейн
Като актриса, певица и модел, Дейн се радва на сериозно светско внимание! А коафьорите са влюбени в избора й на прическа още от 2010 година, когато се появи с това секси мини.

Кейт Бланшет
През 2002 година Кейт Бланшет обръсна главата си заради роля в романтичния трилър Heaven. Получи й се мъжката визия, нали?

Робин Тъни
Актрисата е поредната, която жертва косата си в името на професията. През 1995 година влезе в кожата на Деб в лентата Empire Records, а за целта се раздели с буйните си кестеняви коси. 

Шарлиз Терон
Едва ли има метаморфоза, която да не отива на умопормачителната Шарлиз. Е, може би в лентата: "Чудовище" актрисата не блести в особено добра светлина, но като цяло мис Терон е сред дамите, на които всичко й отива. За Филмът Mad Max: Fury Road Шарлиз скъси драстично косата си, с което стана още по-секси, ако това изобщо е възможно...

Елън Пейдж
През 2005 година Елън Пейдж обръсна главата си заради роля в британския филм Mouth to Mouth.

Грейс Джоунс
Екстравагантната певица и модел показа какво значи стилна прическа в стил 70-те.

Джийн Сибърг
Актрисата обръсна главата си през 1957 година за дебютната си роля във филма Saint Joan. Смела постъпка и видимо рискът си заслужава, защото страшно й отива.

Джеси Джей
Поп певицата реши да обръсне красивата си черна коса през 2013 година за благотворителност, но явно външният й вид доста й е допаднал, защото през 2015 година, тя отново го направи, този път за себе си!

Карън Гилън
Известна с дългата си червена коса акстриса се раздели с нея още през 2014 г., за да влезе в ролята на Небула в Guardians of the Galaxy. Чудно й стои!

Оливия Кук
През 2014 година актрисата се обръсна до скалпа в името на филма Me and Earl and the Dying Girl, който излезе през 2015. 

Деми Мур
През 1997 година Деми е една от първите актриси, която се престрашава да промени тотално визията си, за да изиграе дадена роля. Супер секси, любимият ни редник Джейн!

Шинейд О’Конър
Тя е най-красивото ни вдъхновение в класацията! О’Конър обръсна главата си през 80-те години и тази визия се превърна в нейна запазена марка. И до днес това е единственият начин, по който искаме да я виждаме!

Роуз Макгауън
През 2015 година Роуз обръсна главата си в знак на свободата. Ние спокойно можем да го направим в знак на личната ни свобода да се разделим с косите си.

Рут Бел
Преди мис Бел да обръсне главата си, косата й стигаше до кръста. Кампанията на McQueen стана причинадългата й коса да остане в историята. 

Ванеса Редгрейв
Актрисата обръсна главата си заради филма Playing for Time от 1980 година. Трансформацията - вдъхновяваща!

Натали Портман
Една емоционална сцена от филма  V for Vendetta е причината актрисата да каже "чао" на косата си през 2005 година. Ох, и на нея всичко й отива!

Тони Колет
Чаровната актриса обръсна главата си през 2015 година, за да изиграе ролята на пациентка, която е болна от рак във филма Miss You Already. Адмирации!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.