Следва

Love sweet Love

Мъжки стил урок на седмицата: Готов ли си за парти, секси?

Да се облечеш добре за вечер навън е голямо предизвикателство за мъжете, или поне за по-голямата част от тях...

All fashion преди 7 години

Да се облечеш добре за вечер навън е голямо предизвикателство за мъжете, или поне за по-голямата част от тях. Затова днес решаваме да спретнем един бърз мъжки стил урок, с който да дадем нагледни примери и съвети за това кое, как и кога...

Балансът, например, е изключително важен. Тъмните цветове като синьо, сиво и черно стоят чудесно на всеки, но на приглушена светлина изцяло тъмните визии не биха стояли никак добре. Същото важи и за формалния костюм: първа забележка, че би бил неадекватен във всяка една по-разчупена атмосфера; и втора, придава вид на човека, който го носи, на току-що излязъл от офиса американец, дошъл да разпусне на по бира. Друго типче, което държим да подчертаем е, че комбинацията от джинси и найлонова футболна фланелка не е ОК и никога няма да бъде.

А останалите 5 основни стил съвета, четем тук...

Костюмът

Костюмът е добро решение за доста голям спектър от нощни заведения, но тъмните цветове като сиво или тъмносиньо могат да създадат впечатлението, че идваш директно от офиса. Вместо това заложи на по-ярък цвят като небесносиньо, и нека останалата част от аутфита бъде по-небрежна: сив класически тишърт и бели семпли кецове.

Костюм Suitsupply
Тишърт
John Elliott + Co
Кецове
Common Projects

Тишъртът

Когато елементите са изпълнени от прецизни кройки и много добри материи, минималистичните решения изглеждат жестоко. Ако тишъртът е звездата в ансамбъла, останалата част от визията можеш да продължиш с изтъркани сиви джинси, класически бомбър и груби монкс с двойно закопчаване.

Джинси Acne Studios
Бомбър
Ami
Тишърт
Saint Laurent
Обувки
Mark Mcnairy

Черен деним

Черните джинси са подходящи за всяко едно време от денонощието, но именно вечер разгръщат пълния си потенциал. Вталеният модел е най-доброто решение, на което и класически поло тишърт му приляга, а за завършек Челси ботите биха уравновесили прекалено релаксираното настроение.

Джинси Saint Laurent
Тишърт
Sunspel
Боти
Common Projects

Not so basic

Комбинирай блейзър с тъмен деним, класически дерби обувки и тишърт в топъл земен цвят. Резултатът е супер приятна ненатрапваща се с формалност визия, подходяща за почти всяка вечерна локация и създадена от базови елементи, които всеки мъж трябва да има в гардероба си.

Блейзър H&M
Тишърт
Tomas Maier
Обувки
Dries Van Noten

Оксфорд в тъмносиньо

Тъмносинята оксфорд риза е безпогрешно решение. Стои страхотно на всеки, а поводите, за които, е подходяща, са безброй. Съчетай я със син деним, класически мокасини и добър колан, а ръкавите навий нагоре. Супер шик!

Джинси Burberry
Риза
Gitman
Обувки
Jack Erwin
Колан 
Bespoke Post

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.