Следва

Гага и Кини заживяха щастливо... разделени

„Супер промяна“ - Това е първото фитнес риалити в България!

Първото фитнес риалити в България стартира на 24-ти август по БНТ HD...

Events преди 7 години

Първото фитнес риалити „Супер промяна“ стартира на 24-ти август по БНТ HD. Всеки от участниците ще извърви трудния път към физическата трансформация като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор. Тримата треньори Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство - да помогнат на 12-те риалити-герои в проекта да променят своя живот и да вземат участие в Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Всеки от епизодите ще поставя пред фитнес любителите определени цели, които трябва да бъдат постигнати. През седмица екип от независими съдии ще оценяват постиженията на участниците и ще определят онзи от тях, който трябва да отпадне. Съставът на телевизионното жури включва инструктора по културизъм и шампион в категория над 100 кг. - Любомир Христов, един от доайените на културизма в България - Тони Шивачев и неколкократния републикански шампион по класически културизъм Пламен Христов.

До финала на риалити формата ще достигнат само трима състезатели, които ще се борят за наградата – участие в тазгодишния национален шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите.

Екип от специалисти ще следи за правилното хранене на участниците, ще контролира приеманите от тях хранителни добавки, ще се грижи за техния тонус и самочувствие по време на проекта и ще наблюдава физическия им прогрес.
Зрителите на БНТ HD ще имат възможност да научат интересни истории за самите участници, които в рамките на проекта ще се изправят не само срещу своите противници, но и срещу самите себе си.

Водещ на първото телевизионно фитнес-риалити е Владимир Банчев, а специални гости в предаването "Супер промяна" ще бъдат някои от най-изявените български спортисти и специалисти.

Новото предаване на БНТ HD "Супер промянa“ стартира веднага след Олимпиадата в Рио. Всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода (в сряда и в неделя).

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?