Следва

Лили-Роуз Деп - 17-годишна, най-силното рекламно лице на годината

Какво носи Редакцията днес: Пастел и металическо плисе

Решихме да направим един експеримент и да покажем собствения си стил, ден по ден, в нашата женска фешън редакция.

All About Life преди 7 години

Този експеримент ви е познат, в него показваме какво носим ние, редакцията, ден по ден. Въпрос на настроение, на визия за нещата, на женственост. Но, така е в женските офиси, за които колегите от mobile.bg, чиито офис е точно срещу нашия на централната софийска улица твърдят, че е най-готино да работиш срещу него. Все жени, все снимки, все красота. Благодарим, колеги и съседи!

Запознайте се с Косара, най-новото фешън попълнение в екипа ни. И не се залъгвайте по надписа на тениската й - Барселона, Косара е от столицата, а модата е голямата й страст. Обожава пастелите в косите, платовете и грима и не се страхува да експериментира с тях. Днес дойде на работа в този разкошен аутфит и направи деня ни по-розов и кремав отвсякога.

Прическата е омбре, полата е солей, а ние сме в дълга следобедна почивка и се наслаждаваме на лятното безгрижие, което щъка по софийските улици.

Човек на детайла, Косара споделя, че внимателно подбира всички аксесоари преди да излезе от вкъщи - пръстените в тон с гривните, слънчевите очила - с разпилените коси, тона на гланца - с тена на лицето...

Красиво, лятно и свободно, на ниски обувки. Днес ни е така! 

пола ZARA 
обувки Mango 
тениска Mango
гривни handmade
очила Fashion days

А помниш ли какво носеше последно Меги? Обожаваме романтичния й стил... 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.