Следва

Fashion Battle – Банският ми е по-добър от банския ти!

Най-големият Reserved е вече факт

Полската марка, която добре познаваме от години, ни подари в понеделник възможността да се изгубим из многото квадратни метри, изпълнени с мода...

Shopping преди 7 години

Полската марка, която добре познаваме от години, ни подари в понеделник възможността да се изгубим из многото квадратни метри, изпълнени с мода, като отвори новия си и най-голям у нас магазин в Park Center.

Още с влизането през главния вход на мола, вдясно се намира гостоприемният вход на Reserved, който чака върху двата си етажа да се изгубим приятно и да попълним липсите в гардероба си.





В чисто новия бутик на бранда вече е и новата колекция на марката, тъкмо за идващия сезон. Още от входа грабват пастелни нюанси, минимализъм и много нормкор. Изобщо всички предпоставки да съгрешим и да изхарчин неопределено количество от онази карта, която е за специални случаи и да си тръгнем с пълни догоре торби, доволни и щастливи. 



Лошите избори правят добрите истории, но тук лош избор просто няма. Разположен на цели две нива, Reserved приветства мами с деца, влюбени двойки, всички господа, които не се срамуват да се оглеждат в огледалото, наравно с половинките си и така, накратко, вътре има много добра мода за всеки. 



В мъжката секция залитнахме по брит страйпс и добавихме към бойфренд половинката на гардероба си една автентична, много мъжка тениска. Обикновено ние крадем от Неговия гардероб, сега е времето той да се изкуши и да посегне към Нашия. 



Занесохме към пробната подобаващо количество артикули и след щателна проверка закръглихме цифрата на нечетно щастливо число. Така официално открихме есенната прелюдия към новата вълна в гардеробите си. Park Center е неприлично близо до нас и удобната локация често, често ще ни мами да минем през въртящата се врата и да завием надясно.

Reserved поставяме на любимо число от месеца. А вие?





More Shopping