Следва

читАлнЯта отбелязва първия си рожден ден с книжни събития, игри и награди

Гага и Кини заживяха щастливо... разделени

Гага и Кини заживяха щастливо... разделени

People of art преди 7 години

След като обявиха края на 5-годишната си любов и разтрогнаха годежа си, Лейди Гага и Тейлър Кини официално станаха най-непрежалимата двойка тази година. На този етап двамата все още не са подновили активно светслия си живот, но се шушука, че и изпълнителката и Кини се чувстват добре след раздялата и продъжават напред.

 

Паралелно с това социалните мрежи буквално изригват от тъжни постове, а онлайн изданията не спират да ни припомнят най-бляскавите им моменти през последните години. Съкрушително най-много се върти снимката с огромния годежен пръстен, с форма на сърце, която Гага публикува на миналия Свети Валентин. Феновете се молят да се съберат, а медиите започват да залагат кога някой ще се появи с нова тръпка 

Припомняме, че първо всички очаквахме сватба, след това се заговори за разваляне на годеж. До скоро се чуваше, че може би двамата отново ще се съберат, тъй като причината за тяхната раздяла са натоварените им графици, а не любовна драма. 
Само времето ще покаже дали любовта ще да се окаже по-силна от разстоянието, но в момента по всичко личи, че двамата тръгват по различни пътища.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра