Гага и Кини заживяха щастливо... разделени

Гага и Кини заживяха щастливо... разделени

След като обявиха края на 5-годишната си любов и разтрогнаха годежа си, Лейди Гага и Тейлър Кини официално станаха най-непрежалимата двойка тази година. На този етап двамата все още не са подновили активно светслия си живот, но се шушука, че и изпълнителката и Кини се чувстват добре след раздялата и продъжават напред.

 

Паралелно с това социалните мрежи буквално изригват от тъжни постове, а онлайн изданията не спират да ни припомнят най-бляскавите им моменти през последните години. Съкрушително най-много се върти снимката с огромния годежен пръстен, с форма на сърце, която Гага публикува на миналия Свети Валентин. Феновете се молят да се съберат, а медиите започват да залагат кога някой ще се появи с нова тръпка 

Припомняме, че първо всички очаквахме сватба, след това се заговори за разваляне на годеж. До скоро се чуваше, че може би двамата отново ще се съберат, тъй като причината за тяхната раздяла са натоварените им графици, а не любовна драма. 
Само времето ще покаже дали любовта ще да се окаже по-силна от разстоянието, но в момента по всичко личи, че двамата тръгват по различни пътища.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.