Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Копенхаген

Fashion Battle – Банският ми е по-добър от банския ти!

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на забавлението, наречено мода, днес организираме традиционен Fashion Battle...

Shopping преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на забавлението, наречено мода, днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите ни запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда по-добрият чифт бански в техните очи, епизод пореден. 
Даваме жокер, че двата избора са страшно различни един от друг, но именно това ни очарова.
Да видим!

Габи

В началото на лятото мислите ми бяха насочени изцяло към целия бански в тъмносиньо. Първо защото страшно много харесвам целите бански заради начина, по който издължават краката, когато са високо изрязани и второ, защото тъмносиният цвят е абсолютен победител в гардероба ми. Сега обаче, планувайки последните 3-4 плажни седмици, се ориентирам към друг модел - половинки с връзки, висока талия и нюд тон, подходящ за носене, едва когато тенът е налице. Харесва ми и възнамерявам останалата част от плажната визия да му съответства изцяло.


Asos 48€, www.asos.com

Алекс

Черното си е черно! Няма начин да бъда убедена да облека нещо друго на плажа. А и добавяйки изобилието ми от татуировки, шареният бански някак... не върви. И не само това е причината. Бидейки от хората, които отиват на море, за да ПЛУВАТ, а не да се топят под чадъра, без чадъра или просто да лежат... не, няма как да стане. Влезна ли веднъж във водата, трудно излизам. Логично е добре да бъда защитена от по-голямо парче плат, с което се плува по-комфортно. Никакво наместване под вода! Смея да твърдя, че вече притежавам няколко чифта, черни разбира се! Но както всяка нормална жена, те не са въобще достатъчни! За това лято си набелязах цели 4, но портфейлът ми, за съжаление, мисли другояче. Затова, моят бански това лято ще бъде модел на Zimmermann:

ZIMMERMANN £196, www.net-a-porter.com

Анкета

Fashion Battle – Банският ми е по-добър от банския ти!

 А ти с какъв бански избра да си на плажа тази година?

More Shopping