Следва

The haircut menu! А ти коя прическа си избра?

Men's Exhibit: По мустака ще го познаеш. 9 основни типа мъже с мустаци

Мустакът или брадата не са просто мода, а символ на мъжественост...

Hair преди 7 години

Мустакът или брадата не са просто мода, а символ на мъжественост, гордост, страст... Това специфично окосмяване на лицето, при представителите на силния пол, има и своята социална функция – винаги гарантира авторитет на притежателя. Както се казва „Мъж без мустак е като къща без балкон". Освен това мустак-трендът е повече от актуален - почти не можем да срещнем мъж без брада или мустаци напът за работа. 

Противоречиви са мненията дали жените обичат мъже с мустаци, но ние нямаше как да подминем тази дългогодишна мъжка тенденция и то в месеца, посветен на силния пол. Представяме ви хората, които оставят траен отпечатък върху мъжките лица...

Рон Свансон
Неговият мустак е тип: сериозен мъж. Гъст, буен, някои биха казали неподдържан. Този тип мустак не е подходящ за мъже, които само с поглед могат да покорят женските сърца, а по-скоро за такива, които строят разни неща със собствените си ръце, такива, които сами убиват храната си. Повече отива на дървосекачи, ченгета, треньори на гимназиални отбори... И на Рон Свансон.

Бейзболните играчи от 80-те...
В наши дни има нещо като епидемия на бради, но ако се върнем в 80-те години, всичко се свежда до мустаците. Особено до тези, които наподобяват кормило на велосипед или нещо сходно. За пример даваме бащата на тази отминала мъжка мода - Рич „Гъската" Госидж. Макар да прилича малко на морж, за 80-те години си остава тотален хит и секс символ.



Еролд Флайн
Ако сте човек, който рядко се появява на публични места без смокинг, то това е вашият мустак. С лека насмешка, също така е и добър избор, ако сте рицар... Трябва само да се стараете да го поддържате стилно подрязан и леко извит. По същия начин трябва да се поддържа и косата - спретната и винаги гелосана.



Стрелецът

Този вид мустак придава типичната badass физиономия. Най-добре ще изглежда, ако към него добавим каубойски ботуши и прашно, износено сако. Направо се отнесохме в Дивия запад.



Моливът
Леко приличащ на Еролд Флайн, този мустак се откроява с тънкост, прецизност. Перфектно ще стои на онези, които носят капка латиноамериканска кръв. Придава стабилен, еродиран външен вид, особено ако е придружен с елегантен костюм. Само трябва да отбележим, че едно грешно движение, и има сериозната опасност да заприличате на... сом.



Магнум
Това е може би по-добрата версия на Рон Свансон, особено популярна сред мариачите. Основното изискване за поддържането на горната устна е да се създаде обем, който да придава сравнително дебела текстура на косъмчетата.



Мързелът от 90-те
Познати са също като “отчаяният интелигент” и “самотният поет”. Важно е да се отбележи, че мустаците и козите брадички са различни понятия. Те особено отиват на хора с интелигентна способност, креативни и чаровни. Аксесоарите с него са небрежна тениска и... абсолютна безработица.

Салвадор Дали
Това е абсурдът на абсурдните мустаци. Ако си ценител на абсурдното, харесваш странни часовници, то това е мустакът за теб. За да постигнете този вид, без шега, трябва да нанесете моментно лепило и да държите в подходяща поза, за да изсъхнат косъмчетата както трябва.

Барманът от Бруклин
Това са идеалните мустаци за всеки, който счита себе си за забавен тип. Навити в затворен кръг и прецизно сресани, те олицетворяват младостта, лудостта.

А ти кой мустак си избра? Ние имаме няколко фаворита!

More Hair