Следва

10 мъжки кеца, бели при това! 10 бели причини да сме още по-влюбени

Този ясен обект на желанието: BVLGARI, карбон, злато и точно време

Bulgari представи нова версия на модела си, дебютирал в света на луксозните красоти през 1993 година. И не че кой знае колко го измени, а по-скоро освежи цветовата гама...

All fashion преди 7 години

Bulgari представи нова версия на модела си, дебютирал в света на луксозните красоти през 1993 година. И не че кой знае колко го измени, а по-скоро освежи цветовата гама.

Налице са елегантни комбинации от няколко лаконични цвята - черен, кафяв и син, обединени от общ детайл — маркерите на часовата скала и стрелките, изпълнени от розово злато.

Друга особеност на часовниците е плетената кожена каишка, която ни запраща в историята на бижутерската фирма и ни кара носталгично да си припомним друг винтидж модел часовници, пуснат през 1975 година. Това са най-първите часовници Bulgari Roma, снабдени с плетени от кожа и шнур каишки. Елементът се превръща мигом в запазена марка на бранда. В новите модели той е повторен от по-съвременни материали. Самата плетка е от телешка кожа, а захващането е от полифирефиркетон, свръхздрав и лек материал, разработен за нуждите на авиацията. Часовниците в заключение изглеждат жестоко елегантни, а това, че са лаконични и един нюанс унисекс е само още един плюс.

И без него, желанието ни да имаме по един от тези е за 6 по шестобалната!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.