Следва

7 бюти продукта, които никога НЕ споделяме... дори с мама!

Петминутната супер бюти визия, която откраднахме от Бумика Арора

Все бързаме, вършим всичко за вчера и пак не остава никакво време...

Hair преди 7 години

Все бързаме, вършим всичко за вчера и пак не остава никакво време. Това да си готова само за пет минути, а да изглеждаш като от корица на списание, звучи като вълшебство.

„Няма невъзможни неща”, категорични са гримьорите!

И за да го докажем нагледно - на твоето внимание е съвършената петминутна визия, нашумяла покрай индийския модел Бумика Арора: изразителен поглед, нежни устни и подчертани вежди.

Магията обаче се спотайва в очите! Трудно е да се повярва, че фокусът на цялата визия е отнел по-малко от пет минути, а в останалите - си завършила всичко. Е, време е да повярваш!

Мейкъп специалистката Сузи Герштейн също е категорична, че няма грешки в направата на този тип грим.

Техниката е да подчертаеш силно погледа си с водоустойчив молив, като очертаеш цялото око – във вътрешността му и горе в миглите. Макар изборът на продукти да е голям, бъди внимателна в решението си и се спри на това, което е най-благоприятно за очите ти (и стои най-готино!).

Спиралата е задължителна, но не наблягай на нея, както с очертаването на очите. Герштайн препоръчва Kevyn Aucoin The Volume Mascara в цвят Rich Pitch Black.

Клепачите „премени” с блясък (опитай Glossier Haloscope). Под окото сложи светла пудра като Laura Mercier Secret Brightening Powder.

Подчертай веждите си с молив - не ги забравяй, те са рамката на очите!

Фон дьо тенът и пълното покритие не са необходими, особено в големите жеги. Ако все пак искаш да прикриеш някои видими несъвършенства, заложи на лек коректор за проблемните места. Контурирането и ружът не се препоръчват!

Остави устните да бляскат нежно и сложи любимия си глос.

Воала, вече си готова! Резултатът в галерията горе >>

 

More Hair